Duygusallık ön planda oldu mu insan içine atıyor, konuşacak kimsesi bile olmuyor.
https://youtube.com/shorts/skmj7r0w6Bg?si=RQn77LuG53zMUtdh

Duygusallık ön planda oldu mu insan içine atıyor, konuşacak kimsesi bile olmuyor.
https://youtube.com/shorts/skmj7r0w6Bg?si=RQn77LuG53zMUtdh

Duygusal olarak yoğun bir insanım. Olayları yüzeyde yaşamak yerine derinlemesine hissederim; küçük bir şey bile içimde uzun süre yankı bulabilir. İnsanların söylediklerinden çok, söylemediklerine ve hissettirdiklerine odaklanırım. Bu bazen yorucu olabilir ama aynı zamanda güçlü bir empati kurmamı sağlar. Sevinçleri de üzüntüleri de daha keskin yaşarım; bu yüzden bağ kurduğum şeyler benim için sıradan değildir. Duygularım beni yönlendirebilir, ama aynı zamanda kim olduğumu da şekillendirir.
Evet duygusal olarak yoğunum ama bir o kadar da soğukkanlıyım çünkü pek duygularımı anlatmayı seven birisi olmadım , kendi içimde yaşadım o da beni bu hale getirdi..
Yaptığım her şeye duygularımı katarım. Bir işi seviyorsam en iyisini yaparım, birine değer veriyorsam bunu hissettiririm. Yarım yamalak hissetmek bana göre değil; ya tam odaklanırım ya da hiç. Bu yüzden evet, duygusal kapasitem oldukça yüksektir.
Duygusal olmak kötü bir şey değil, aslında hayata renk katan şey o 🌅
Sorun, duygusallığı bastırıp içine atmakta. Konuşacak kimse olmayınca insan kendi zihninde boğuluyor.
Duygularını önemsizleştirmek yerine, güvenilir bir-iki insan seçip yavaş yavaş açılman daha iyi gelir 💬
Hem duygusal olup hem de hayatı sonuna kadar yaşayabilirsin, ikisi birbirine engel değil 💖
Cevap
23Cevap
Duygularını kullanmayan bir insanım. O yüzden duygularım pek yoğun değildir sadece bipolar dönemlerimde yoğun oluyor yani tamda bu dönemlerimde
Hemde çok çünkü ben duygularimim esiriyim ve duygularımı çok uç noktada yaşarım
Duygusal olarak yoğun biriyimdir ama içimizi açmaya değer, güvenilir insan pek bulunmadığı için içimize atıyoruz herşeyi
Duygum yok.
Resmi görünce, aklıma likya yolu geldi. Şarabımı mezemi almışım soframı kurmuşum gün batımı barry söylüyor. Dans ediyorum günnbatımını izliyorum vay be
Evet duygusal birisiyim ama kendime karşı. Hayatla alakalı pek çok konuda mantığımla hareket ederim hatta pek çoklarına göre duygusuz birisiym.
Duygusuz birine harcadığınız zaman, enerji ve duygusal yatırım, asla geri kazanamayacağınız bir borçtur.
Mantık yönüm daha ağır basıyor duygusal olarak da her şey kendi içinde yaşayan biriyim dışa yansıtamıyorum güçsüz görünmemek için
Evet her duyguyu sonuna kadar yaşamakla birlikte felaket duygusal biriyim de. Ama içime atma durumu yok yazarak rahatlıyorum.
Önceleri duygusaldım birkaç kez darbe yedikten sonra mantıksal savunmacı oldum şimdi rahatım
Fazla fazla. Öfkemi, nefretimi, sevgimi, aşkımı, her bişeyi bonus derecede yoğun yaşarım
Evet genelde duygusal biriyimdir.
şu an yoğunum iş yoğunluğu var mola bitti..
Aşk konusunda evet diğer konularda soğuk buz gibi bir insanım
Yok ama kafa yoğun
Pek değilim
Evet maalesef
Evet maalesefun
Fazlasıyla
Oldukça..
Evet
Evet
Duygum yok
değilim
Son derece