Her şeyi bozuyorum zarar veriyorum insanları uğraştırıyorum kimseye faydam yok kendime yok duzelemiyroum da aşırı sakarim her şeye zarar veriyorum neye elimi atsam elimde kalıyor. Yeter artık
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her işini bir kenara bırak ve kendi değerini farket sen böyle düşünürken kimse sana değer vermez ve bu döngüyü hayatına çekersin. Böyle hayat geçmez. Kendini sevmiyorsun yazdıklarından bu belli oluyor.
Çoğu dine göre yaptıklarının cezasını hatta inanmıyorsan ebedi ceza çekiceksin bilime vs ye göre net bir şey yok ilahi adalete göre yaptıklarının karşılığını bu dünyada çekiceksin bana sorarsan bilemiyorum Allah iyi etsin
Diğer tarafa kalmaz ama di mi eğer günahlarimin cezasıysa bunlar
bilemiyorum
Yorgun ve umutsuz hissettiğin o kadar belli ki, satır satır geçti içime 🫂💔
Kendini “her şeyi bozan” biri gibi görmen, gerçek olmaktan çok, şu anki duygularının filtresi. Hepimiz bazen sakarlık, hata, yanlış karar dönemlerinden geçiyoruz; bu seni zararlı bir insan yapmaz.
Küçük bir şeyden başla: bugün kimseye zarar vermeden yaptığın en ufak şeyi bile fark et ve kendine haksızlık etme 💫
Cevap
2Cevap
Sakar şirin sakarlığı sayesinde meşhur oldu senin öyle bi şansında yok
Kaç yaşındasın
21.
Bir hayat amacın yok mu boşlukta misin yani
Evet
Dinle aran nasıl
İyi.
Namazın yoksa kıl geçer. Namazsız kişiyle şeytanı varliklqr uğraşır rahmetten uzak olur. Kısmet konularında is es okul aksaklık oluyor
Sınava bir ay kalmış bir şey ifade etmez aylarca kilmamışim
Ne istesem Allah'tan kat kat daha kötüsü oluyor. Ne istemesem o oluyor
O 1 ay 11 ay olmayan şey olur sen bana güven. Ben kaç kişiye böyle yardım ettim. Pişman olan olmadı. Kendini şartlama istediğim olmuyor diye. Bu çok uzun dönem böyle sürmüş olsa bile hayatına yapışmış gibi davranma. İnsan kendi diliyle yapıyor kendine ne yapıyorsa. Ben de çok çıkmaz yaşadım dibe battım bu aşamalardan geçtim şimdi kendi isteğimle kaldığım yerden sınava hazırlanıyorum. İnsansın yüklenme kendine sadece namaz kıl dua et. Sınavın iyi geçecek inanıyorum
İnşallah seni duyar Allah. Beni duymuyor görmüyor. Neye elimi atsam bozuluyor veya mahvoluyor. Kendim alıştım ama insanlar falan artık dayanamıyor bana her şeyi bozuyorum mahvediyorum. En basitinden Dün duş başlığını düşürüp kırdım. Bugün yemeği ısıtıcam derken yaktım tencerede yandı annem çok kızdı. Ne biliyim bir sürü kötü şey başıma geliyor.. geberip gitsem keşke yoruldum yani. Bişi yapıyorum bozuluyor kırılıyor falan param da gidiyor. Para kazanıyorum yanlış yatırım oluyor tüm para gitti üstüne borcum arttı ne biliyim bitmiyor aksilik
Allah hepsini hem duyuyor hem görüyor. Sana karşılığında çok iyi şeyler vereceğine eminim ama razı gelirsen. Bak şöyle düşün senin elindeki her şey zaten O'nun. Ve üstüne senden biraz alip biraz vererek seni deniyor. Sabredersen iki dünyada da nimete boğuluyorsun. Yaşın çok genç ve bunlar gelip geçici şeyler. Duş alabilecek elin ayağın ve bedenin var duş başlığı düşse nolur. Yemek yiyebiliyorsun, bir mutasyonla dogmadin ve annen var. Annesi olmayan insanlar bir kaşık fazla yemek bile isteyemiyor doymadigunda. Bakış açını değiştir. Allah seni herkesten çok seviyor çünkü seni yarattı varolmani istedi. Sadece ona anlat ondan iste. Biz zavallı insanlarız sana ancak tavsiye veririz. Ona anlatırsan asıl gidilecek kapıyı bulmuş olursun O da sana verir inşallah. Umudunu kesme. Sen değerlisin Allahin nurundan üstün bir varlıksın. Gençsin ve bu bilinci ne kadar erkenden kazanırsan o kadar anlamlı bir hayatın olur. Çünkü 1 hakkımız var bir daha olmicak zaten.
Allah hepsini hem duyuyor hem görüyor. Sana karşılığında çok iyi şeyler vereceğine eminim ama razı gelirsen. Bak şöyle düşün senin elindeki her şey zaten O'nun. Ve üstüne senden biraz alip biraz vererek seni deniyor. Sabredersen iki dünyada da nimete boğuluyorsun. Yaşın çok genç ve bunlar gelip geçici şeyler. Duş alabilecek elin ayağın ve bedenin var duş başlığı düşse nolur. Yemek yiyebiliyorsun, bir mutasyonla dogmadin ve annen var. Annesi olmayan insanlar bir kaşık fazla yemek bile isteyemiyor doymadigunda. Bakış açını değiştir. Allah seni herkesten çok seviyor çünkü seni yarattı varolmani istedi. Sadece ona anlat ondan iste. Biz zavallı insanlarız sana ancak tavsiye veririz. Ona anlatırsan asıl gidilecek kapıyı bulmuş olursun O da sana verir inşallah. Umudunu kesme. Sen değerlisin Allahin nurundan üstün bir varlıksın. Gençsin ve bu bilinci ne kadar erkenden kazanırsan o kadar anlamlı bir hayatın olur. Çünkü 1 hakkımız var bir daha olmicak zaten.
Sandalyem kırıldı şimdide
🙂↕️🙂↕️🙂↕️
Bende anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?