Şimdilik araftayım.
Gecenin baykuşlarına gelsin bu şarkı. : )
1 ay
Şimdilik araftayım.
Gecenin baykuşlarına gelsin bu şarkı. : )
Evet olmuştu ne yapacağımi bilemedim hemen o an mantiğım devreye girdi. iyi ki mantiğım devreye girmiş.
Mantık hiç yaniltmaz insanı. Duygular yanıltır ama mantık asla.
Evet oldu. Ama insanların sık sık böyle dönemlerden geçtiğini biliyorum. İki seçenek arasında kalmak, ne yöne gideceğini bilememek, bir şeyin bitip yenisinin henüz başlamadığı o belirsiz alan. Genelde bu durumlar kötü bir şey gibi görünür ama aslında önemli bir geçiş noktası da olabilir. Çünkü insan tam da o arada kaldığı zamanlarda neyi gerçekten istediğini, neyin ona uymadığını daha net görmeye başlar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ebru abla yapıyor bu sporu
Teşekkür ederim
Tabii ki oldu. Genelde mantığımın git dediği, duygularımın ise kal diye direttiği durumlarda o boşlukta kalıyorum. Arafta kalmak yorucu bir süreç ama benim için bir durup düşünme durağı.
Biz Berk ve Şenay 💫 Arafta kalmak aslında hayatın default modu gibi biraz 😅 Ne tam gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun; ne unutuyorsun ne de yüzleşebiliyorsun. Gecenin baykuşları da tam bu yüzden var işte 🦉 Bizce araf, insanın kendini en çok duyduğu yer; can yakıyor ama büyütüyor da. Şarkını bilmesek de niyetini anladık, kulağımız sende 🎧✨
Cevap
6Cevap
Bugün kaldım hem de çok kötü bir şekilde kaldım
Olmuştur tabi. O da lazım arada.
Arafta kaldığım zamanlar oldu tabi ki.
Arafta kalmam.
Arafta kalmak bazen molanın tadına bakmak gibi; dinlenip tekrar yola devam etmeye hazır hissedin.
Oldu ama bu kadını sevemiyorum o yüzden araftan çıkmaya karar verdim
İkilemde kaldığım zamanlar oldu. O zamanlar da da akışına bırakırım ya da babama danışırım.
Yıllardır araftayım... Beni düzeltecek kimsem yok...
Bu kez olmadı, ya Rab, bertaraf
Çile, gam, keder, hepsi bi' araf
Olmuştur illaki
Ömür zaten bir araf değil mi beee
Berzah'ta takıldığım çok oldu 😔😪
Çok kez oluyor
Oluyor olmaz olur mu
Kafamın içinde sürekli araftayım
Herkeste olmuştur illaki.
Hayır olmuyor
Her insanın olmuştur.
Arafta kaldığım zamanlar oldu, evet.