Benim dediğim doğru, onu şöyle yap, bunu böyle yap, ben ne desem doğrudur. Şunu giyme, şunu ye, bunu ye… Böyle bir arkadaşınız ya da akrabanız varsa katlanabilir misiniz? 😀
Evet, sürekli her işe karışan ve sınır tanımayan biriyse zamanla mesafe koyarım. Çünkü herkesin özel alanı ve kendi kararları olmalı. Eğer bu durum uyarılara rağmen değişmiyorsa, hayatımda tutmam zor olur.
Aynen de öyle, bu arada size bir şey soracağım Şimdi ben ( Sitede sohbetini sevdiğiniz, iyi anlaştığınız birileri var mı? ) bu soruyu soracağım ama konu etiketi diğer çıkıyor. Neden böyle oluyor
Evet evet onları farkettim 😃 sorulara cevap verince isim altında belli oluyor. Ben KS hakkında almayı düşündüm de biraz zor gibi göründü şimdi de kararsızım
Hayatımda yeri olamaz tabii. Çünkü olur olmaz herşeye karışanlar kendilerinde bir marifet var sanıyorlar. Benim zekam zaten fazla onların zekasına ihtiyacım yok. Fikir almam gerekirse sorarım zaten
Her şeye karışan insan aşırı yorucu oluyor 😂 Sürekli eleştiri ve yönlendirme özgüveni de ilişkileri de zedeliyor. Tamamen hayatımdan çıkarmadan önce sınır koymayı denerdim 🙃 “Bu konularda fikrini duymak istemiyorum” demek çok işe yarıyor. Değişmiyorsa mesafeyi açmak en sağlıklısı 💁♀️🌿
Ya çok da ciddiye almadığım insanların bana yorum yapması beni zerrrrrrrre kadar ilgilendirmiyor. Diğerlerinden gelen yapıcı eleştirilere çok açığım ama aksi halde çok sinirlenirim