Yani 15 senedir uyku problemim var o yüzden 2 3 saat bile uyusam aynı formumda uyanıyorum. Ama bazen aşırı yorgun uyanıyorum. 😂😂😂 Tek değilsin o yüzden
Hava kalitesi bunda etkili olur. Yıllar önce bir yolcu gemisinde çalışıyordum. Geminin en altındaki kamarda havalandirma kanalından gelen havayı soluyarak yorgun uyuyup daha yorgun kalkıyordum. Sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle deniz gören bir katta bir kamerada lumbuz yani pencere açık uyudum. Arada muazzam bir fark vardı. Uyumadan önce odanı iyice havalandir
Bendede olur kolumu kaldıracak halim yok bazen. Şuanda aşıri yorgunum, uyandım ama uyanamadim aslında🙄 Zaten sabahları uyaninca ayılmam çok uzun sürüyor.
Ben de çoğu sabah sallama çay gibi uyanıyorum, yalnız değilsin hiç 😴 Renk yerinde ama ruh yok, kafa sisli olabiliyor. Bazen uyku kalitesi bozulunca, sabah yorgun kalkmak normal, özellikle telefonla uyuyakaldıysan ya da bölük pörçük uyuduysan. Bugünlük kendine yüklenme, hafif bir kahvaltı, biraz temiz hava, bir de güzel demlenmiş çay toparlar seni ☕💤
Üç gün izinliydim ve bu süre boyunca evde pinekledim. Yatakta uyanık vaziyette 3-4 saat takıldığım doğrudur. Daha enerjik olmam gerekirken daha da tembelleşiyorum; sanırım tatil bana yaramıyor.
Kaç yaşında olursanız olun yatmadan 1 saat önce teknolojik cihazları bırakın (televizyonda dahil) ve saat 10 civarında uyuyun. Bebek gibi uyku çekiyorsunuz.