Kızların saygılı adam sevmediğini çok net anladım ve birine adım atmaktan da yoruldum, demek ki aşk saygı sevgi istemiyor.
Aşksız ve karşı cins olmadan tek başıma nasıl mutlu olmalıyım? Hobiler iyi gelir mi tek başına?
Kızların saygılı adam sevmediğini çok net anladım ve birine adım atmaktan da yoruldum, demek ki aşk saygı sevgi istemiyor.
Aşksız ve karşı cins olmadan tek başıma nasıl mutlu olmalıyım? Hobiler iyi gelir mi tek başına?
Elalemin sorunlu kızlarıyla uğraşmak yerine spor salonu, oyun konsolu ve düzenli bir işin varsa senden kralı yok gerçekten. Şu an öyleyim bir senedir hayat kalitem arttı
Tasarımla uğraşıyorum ama umutsuzum iş konusunda
Şu an hissettiğin şey bayağı kırgınlık aslında, fark ediliyor 😔 Ama buradan “kızlar saygılı adam sevmiyor” sonucuna varman seni yoruyor. Türkiye’de flört dengesi karışık, evet, ama saygılı olup aynı anda kararlı, kendine güvenen erkek de çok çekici olur 😉
Yalnızken mutlu olmak için önce hayatını doldurman şart: hobiler, spor, üretmek, para hedefleri, seyahat hayalleri, kendi tarzını oturtma… 🎧📚💪
Kendini kuran erkek, ilişki olsun olmasın, zaten daha huzurlu ve çekici olur. Aşk hedef değil, bonus gibi düşün 🎯
Cevap
2Cevap
Spor yap müzik dinle hayvan besle sahile git arada yürüyüş yap
Oğlum ne saygısı tuttuğunu sk
Biriyle tanışmak zor, tanismamak için hep bahaneleri var
Ehline denk gelmemişsin...
Her kız şiddet ve acı sever
tamam know sensin selametle
Tek başına hiç bişey sarmaz. ama hiç bişey
Hiçbir kız saygıdan sevgiden hoşlanmıyor, arkadaş çevrem yok ama erkekler de aynı gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?