Kişilik & Karakter Bir erkek nasıl mutlu olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Onu o kadar çok seviyorum ki her şey onun mutluluğu için ne yapabilirim onu mutlu etmek için Bir erkek nasıl mutlu olur? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. insana göre değişir 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Mesela beni mutlu etmeye baslamak icin ev bos desen yeter o mutlulugu buyutmekse eve geldigimde yapcaklarina bagli olurdu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İşiniz gücünüz yatağa atmak cinsellik düşünmeden ilişki yürümez mi Yorumla fenrirt 1 yıl Mutlu etmek dedin en garantisini soyledim Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaybetmek için elinden geleni yap aferin böyle devam 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Onu sevdiğim için yapmak istiyorum ama kaybetmek için değil Yorumla Gezginn34566 1 yıl İşte aslında kaybediyorsun farkında değilsin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapmam lazım Yorumla Gezginn34566 1 yıl Bu kadar üstüne düşme bu kadar değer verme Yorumla
mhmt1649 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Mutlu etmek için cinsellik gerekir 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Evli değiliz arkadaşız 😔 Yorumla mhmt1649 1 yıl Mutlu etmeye çalışma akışına bırak kendini mutlu et Yorumla Soran 1 yıl Ben onun yanındayken zaten mutluyum Yorumla mhmt1649 1 yıl O zaman onu kendine bağlaman gerekir Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapıcam srkadaşız sadece Yorumla mhmt1649 1 yıl Hmm onun seni sevmesini istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hemde çok istiyorum aşığım ona ama farkında değil Yorumla mhmt1649 1 yıl Anladım çok soru varda burada sorulmaz Yorumla Soran 1 yıl Sorabilirsin Yorumla mhmt1649 1 yıl Bir çok soru var Yorumla Soran 1 yıl Olsun Yorumla mhmt1649 1 yıl Senin ile onun hakkında bir çok soru gerekiyor Yorumla mhmt1649 1 yıl Çocuk gerçekten seni sevebilir mi Yorumla Soran 1 yıl Daha önce flört ediyorduk yani sevebilir bence Yorumla mhmt1649 1 yıl Onu bilmek için fotolariniza bakmak gerekir Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Olduğun gibi davran knk 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. boş ver 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onu gercekten sevmesem onun için çanalamam Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl sev yeter 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hemde nasıl seviyorum bir bilsen Yorumla jackhans73 1 yıl belli walla Yorumla Soran 1 yıl Keşke bi de o görse beni fark etse Yorumla jackhans73 1 yıl neden gormesinyakın değil msnz Yorumla Soran 1 yıl Başında baya yakındık hatta bana yürüyordu sosyal medyadan bende ondan etkilendim zaten şimdi yine konuşuyoruz ama mesafe var aramızda o İstanbul'da ben Trabzonda uzağız cok o da buralı Yorumla jackhans73 1 yıl akrabalık yok demi Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla jackhans73 1 yıl nasılsınn Yorumla
Crebs Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Birlikte olmak en mutlu edecek şey 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşız sadece evli değiliz Yorumla Crebs 1 yıl Skni tut bosalmasini sağla ileri gitmeden Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Vermelisin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşız evli değiliz😏 Yorumla VForVandattA 1 yıl Mutluluğun yolu vermekten geçiyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evli olmadan veremem Yorumla VForVandattA 1 yıl Mutlu edemezsin Yorumla Soran 1 yıl İşin ucu yatakta biter hep ister benden gel diye Yorumla VForVandattA 1 yıl Evlenin bari siz Yorumla Soran 1 yıl Ahhh bi teklif etse bana boynuna atlarım o kadar seviyorum onu kiii Yorumla VForVandattA 1 yıl Sen teklif et Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ver mutlu olur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ahhh bi evli olsaydık var ya neler neler yapardım onaaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli olmana gerek yok ki Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden nasıl verecem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sana vermek istiyorum de ver Yorumla Soran 1 yıl SaçmalıkEvlenmeden asla yapamam Allah korkusu olan kimse yapamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
insana göre değişir
Mesela beni mutlu etmeye baslamak icin ev bos desen yeter o mutlulugu buyutmekse eve geldigimde yapcaklarina bagli olurdu
İşiniz gücünüz yatağa atmak cinsellik düşünmeden ilişki yürümez mi
Mutlu etmek dedin en garantisini soyledim
Kaybetmek için elinden geleni yap aferin böyle devam
Onu sevdiğim için yapmak istiyorum ama kaybetmek için değil
İşte aslında kaybediyorsun farkında değilsin
Ne yapmam lazım
Bu kadar üstüne düşme bu kadar değer verme
Mutlu etmek için cinsellik gerekir
Evli değiliz arkadaşız 😔
Mutlu etmeye çalışma akışına bırak kendini mutlu et
Ben onun yanındayken zaten mutluyum
O zaman onu kendine bağlaman gerekir
Nasıl yapıcam srkadaşız sadece
Hmm onun seni sevmesini istiyorsun
Hemde çok istiyorum aşığım ona ama farkında değil
Anladım çok soru varda burada sorulmaz
Sorabilirsin
Bir çok soru var
Olsun
Senin ile onun hakkında bir çok soru gerekiyor
Çocuk gerçekten seni sevebilir mi
Daha önce flört ediyorduk yani sevebilir bence
Onu bilmek için fotolariniza bakmak gerekir
kolya tani konusmak lazim detylari
Olduğun gibi davran knk
boş ver
Onu gercekten sevmesem onun için çanalamam
sev yeter
Hemde nasıl seviyorum bir bilsen
belli walla
Keşke bi de o görse beni fark etse
neden gormesin
yakın değil msnz
Başında baya yakındık hatta bana yürüyordu sosyal medyadan bende ondan etkilendim zaten şimdi yine konuşuyoruz ama mesafe var aramızda o İstanbul'da ben Trabzonda uzağız cok o da buralı
akrabalık yok demi
Yok
nasılsınn
Birlikte olmak en mutlu edecek şey
Arkadaşız sadece evli değiliz
Skni tut bosalmasini sağla ileri gitmeden
Vermelisin
Arkadaşız evli değiliz😏
Mutluluğun yolu vermekten geçiyor 😂
Evli olmadan veremem
Mutlu edemezsin
İşin ucu yatakta biter hep ister benden gel diye