Sırf ona yetersiz, ilgisiz davranıyor diye
Kadınlar tarafından önemsenmek için illa belli bir tipe mi girmek lazım?
Sırf ona yetersiz, ilgisiz davranıyor diye
Hayır, belli bir tip diye bir şey yok. Ama şunu fark et: İlgisiz ve narsist erkeklerin peşinde koşan kadınlar genelde kendi değerini bilmeyenler. Kendine güvenen, duruşu olan kadın zaten sağlıklı ilişki ister. Sağlıklı adam da ilgilidir, saygılıdır. Yetersiz taklidi yaparak değil, net durarak önemsenirsin. Taklitçilik değil, karakter işi.
Süpersin
Kadınlar için tek bir tip yok, gerçekten yok 😊 Her kadının ilgisini çeken şey farklı. Bazısı dış görünüme bakar, bazısı zekâya, bazısı da mizaha. Ama ortak nokta şu: Kendine güvenen, tutarlı, saygılı ve samimi biri her zaman dikkat çeker. Sırf beğenilmek için rol yaparsan, o da kısa sürede ortaya çıkar 😉 Kendini geliştirmeye odaklan, tip zaten ikinci planda kalır 💫
Cevap
4Cevap
Bırakın boş muhabbeti neticede her malın bir alıcısı vardır eğer sevilmiyorsanız demek ki daha günü gelmemiştir zamaninizi bekleyin
27 olacağım sana buradan bir kafa atarım boş muhabbet olursun velet
Eee 27 çok mu bir yaş benimde abim 27 yaşında sevgilisiyle anlasamayip ayrildilar, bak ne güzel ilişkilerin olup kötü sonuçlanabilirdi hayırsızsa hiç olmasın hayirlıysa olsun
Cinselliğim olmasa bir kadına bakarsam insan değilim müslümanım diye böyle oldu
Ne alaka bizlerde müslümaniz cinsellik olmadan da ilişki oluyor
Benimle sen bir değilsin kızım haftanın 6 günü spor yapmama rağmen arzulu biriyim gey ile birlikteysen olur ilişkin cinselliksiz
Vallahi kardeşim ne yaparsan yap kadınlara yaranamazsın
* birader yol verdim birine daha bundan sonrada bir kadına iltifat, ilgi veya cinsel arzumu iğne ucu kadar bile belli etmem.
Bunlara her şey fazla
Aşırı sinirlendim ne kadar bencil mahlukatlar dünya sanki etrafında dönüyor
Çok değer verdiğini belli edersen böyle oluyor
kadınlar için kılımı kıpırdatmam eskiden yaptıklarıma bakıyorumda ne mlmsıım diyorum eskorta parasını veririm yollarım hem ortalama standart kadından çok daha güzel kadınla birlikte oluyorum hemde kafam rahat
Standartların olsun yeter
Paralı olacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?