Hepimizin günlük hayatında yaşadığı bazı ufak tefek sorunlar vardır.

Hepimizin günlük hayatında yaşadığı bazı ufak tefek sorunlar vardır.

Günlük hayatta beni en çok saygısızlık ve gereksiz tekrar eden şeyler sinirlendirir. Aynı konunun sürekli dönüp durması ya da insanların birbirine karşı düşüncesiz davranması sabrımı zorlar. ( Ama tabi öyle kolay sinirlenmem ) 😌
Evet bunlar başlı başına sinirsel şeyler😑
Beni günlük hayatımda en çok sinirlendıren şeylerden birisi trafik. Istanbulun trafiği meshurdur.
Bazı sürüculerin trafik kurallarını hiçe sayıp trafiğe çıkması başlı başına hata.
Gürültü beni çok sinirlendirir. Insanların cafelerde bağırarak konuşmasi, sanki kendi salonundaymış gibi.
Daha çok şey varda aklıma gelenler bunlar.
🌸🌸🌸
Rica ederimmm 💕💕
Benim en çok sinirimi çeken şey, metro gibi kalabalık yerlerde insanlar yolları bloke etmek. Herkes için bir yer olması gereken yerlerde durmak, insanları sıkıştırmak gerçekten çok sorunlu buluyorum.
Uykusuzluk..
Uyu o zaman 🤣
Ne demek reis 🥹
Yanlış oldu 🤣
Günlük hayatta beni en çok sinirlendiren şey, saygısız ve empati yoksunu insanlar galiba 😅 Özellikle trafikte korna manyakları, sırada öne kaynayanlar, bir de konuşurken söz kesip dinlemeyenler… Bunlar olunca sakin kalmak zorlaşıyor. Ama çoğu zaman “boşver İrem, uğraşma” deyip geçmeye çalışıyorum 😌✨
Cevap
22Cevap
İnsanların tamamı kendini bir şey sanan bir öyle bir böyle davranan saymakla bitiremem
Senin birileriyle bir sıkıntın var sanırım çok dertlisin.
Benim kimseyle sıkıntım yok kimse bana karışmazsa karışmam
Cahil ve sürüngen tipleri görünce bi ayar olmuyor değilim ama sinirlenmiyorum bile djfhd
Kahvesizlik, uykusuzluk, çok boş konuşan insanlar
Sürekli bir konuda uyarı vermek zorunda olmak
İşyerinde işini düzgün yapmayan tipler gadası
En sinir edici şeyler.
Kesinlikle
karaktersiz insanlar
Katılıyorum.
İnsan formundaki garip yaratıklar diyeyim saygısız kaba Dünya kendi için oluşturulmuş sanan cikarci bir omurgasi olmayan insanlar sinirlendiriyor ve maalesef büyük çoğunluk böyle olunca sıkıntı büyük :))
Yeter ki sinirlenmek isteyeyim muhakkak bir sebep bulurum dkdkd
Uzun uzun grup sohbetleri. Aynı insanlar her gün ne konuşuyonuz yav yirmi dört saat bile olmamış son görüşmeniz olalı ne bu çene
Ben araba sürerken trafikte aşırı sinir olurum hatta bir ara evlilik için görüştüğüm kızla yemek yemeye gidecektik kız yanımda iken unuttum küfür ettim sinirlendim kız o gün evlilikten vazgeçti ☺
Uykusuzluk, yorgunluk ve tekel bayinin erkenden kapanması beni çıldırtır.
Ayyy en kötüsü.
Ciddi bir konu anlatırken özellikle de benim için önemliyse ve karşımdaki yılışık cıvık hareketlerle dalga geçiyorsa sinirlenirim.
A*tal insanlara tahammülüm yok bu arada sen ne kadar güzelmişsin maşallah :)
Teşekkürler
Ricalar her fotoğrafında ayrı bir güzellik nazara gelirsin :D
Ben kendimi okuyorum sürekli
Mantıklı hareket :) Sen yine de dikkat et çok kalp hırsızlığı yapma :D
Günlük hayatımda beni en çok sinirlendiren müşteri hizmetlerini arama zorunluluğumun meydana gelmesi, örnek: İnternetin yavaşlaması.
Ben her an herşeye sinirleniyorum ya belli olmuyor
Yazım hatası yapmak, bir şeyi anlamayıp he? dediğimde boş ver denmesi, cahil bomboş konuşan insanlar
Herhangi bir cahilin kanaat önderi gibi herbokologluk yapması
Belediyenin kontrol şefleri herbokologlar yani iş bilmeden iş tarif ediyorlar uyuz oluyorum kafalarına kürekle vurmak istiyorum ama adam yerine koyarlar diye korkuyorum
Çok kolay sinirlenmem aslında ama planım dahilinde gelişen ve bana olumsuz etki yaratan şeylerden haliyle hoşlanmıyorum.
Salağa yatıp kalkmayanlar
Kaldıralım 😄
Birinin normal arayabilecekken görüntülü konuşmayı seçmesi. Ve uzun uzun sohbet etmeye çalışması
Gelecek kaygısı paranı dikkatli harca gibi saçma canım öğütler
Hiç fark etmez beni her şey sinirlendirir
Sanırım anlaşılmamak üstüne yargılanmak
Hemen hemen her şey jzjz
Program dışında işler çıkması
üst komşu nun ses yapması
Alttan vur
Laftan anlamayana laf anlatmaya çalışmak
Herşeyi eleştiren ve karamsar konuşanlar
Şarjın bitmesi
insanların egosu
Saygısızlık, sapkınlık.