Yavaş yürüyen insanlar, temizlediğim yerin dakikalar içinde kirlenmesi, yanlış zile basanlar, yazdıkça sinir bastı😒

#inci
Yavaş yürüyen insanlar, temizlediğim yerin dakikalar içinde kirlenmesi, yanlış zile basanlar, yazdıkça sinir bastı😒

#inci
Yavaş yürüyenler yanlış zile basanlar cidden sorun ben de sinir oluyorum yemek yerken ağız sapirdatilmasi sofrada hızlı yemek yiyenler otobüste yer kalmadığı halde hala bir boşluğun olduğuna inanmayan şoför metrodan inerken kimsenin inenlere kimsenin öncelik tanımaması bazı kadınların kaldırımda giderken külhanbeyi gibi yürüyüp omuz atmaları olan kendilerine oluyor gariplerim bir de arabasının egosuzunu bağırtarak araba kullanan son ses müzik dinleyen tipler 😇😅
Yürüyen merdivenin sol tarafını işgal edip öyle sap gibi duranlar ve yuruyeceksen merdivenden çik diyen fizik matematik bilmeyen cahil insanlar 😅, kaldırımı işgal eden kişiler, otobuse metroya 5-10 saniye yuzunden yetisememek, canım saçma hareketler yapmaya çalışan ergenler, metrodaki kişiler inmeden binmeye çalışan şahıslar,...
Yavaş yürüyenlere +1, ağzını şaklatarak yemek yiyenler, gözümün içine baka baka yalan söyleyenler, bu sitede de ona buna herkese yürüyenler😂
Aaa dedikodu bayılırım
Kim kime yürümüş anlat kız anlat ıncını, cıncını ( ne zor yazmak) jdjsjs
youtube.com/shorts/cxsiLxl-Vsc?si=8oDz55_4StsNgCQ1
Anaaaa ben bunu kaçırmışım kız 😢 ben kara kutuyum burada 😂😂
Ben seni açarım 😃
Neler var neler ağzın açık kalır 😂
Ay senin mi benim mi bunlari bilip susmak çok zor jsjsjs
Ağır yüklet altındayız 😂😂
Yükler
Benden uzakta dursunlar 😃
Dostunu yakın düşmanını daha yakın unutma 😈
Dostum uzak, düşmanım ona yakın jsjsjs banane ay ikiside uzak kalsın
Bak bu da ufuk açan bir söz oldu 😂😂
Cevap
20Cevap
Boş beleş insanlar.. Üzerine kat çıkıyorsun temeli güçlü zannedip ama bir bakıyorsun temeli çürük.. :D
Yolun ortasına araba Park edenler, gereksiz kornanın anasını ağlatanlar, sabah sınırlı uyanıp bana çatanlar , temizlik yapmak 😬
İnsanların şu bitmek bilmeyen yalanları , iki yüzlülükleri arkasından sövüp sayıp , yüzlerine gülmesi vs..
Reis doldun mu hayırdır la
Hayat zaten bunaltici bari şurda rahat bırakın şu adamı ya
Emrivaki yapılması kesinlikle. Bir de dakik olmayan ölü gibi olan insanlardan da sinir geliyor😒
Arkadan iş çeviren haksızlık yapan kimseye tahamül edemiyor bide hayvanlara eziyet eden sadistler var
Sinirli bir insan değilim günlük hayatımda özellikle sinsi insanlara karşı tavrım oluyor, basit hataları hepimiz yapıyoruz kendimizi üzmeye gerek yok.
Sokakta ellerinde telefon mesaj yaza yaza yürüyen çarptığında birde önüne baksana diyecek kadar hadsiz insanlar
Arabasını kapının önüne çeken komşu, apartmanda patır kütür aşağı inen çocukları ve bunları hiç sorun değilmiş gibi tekrar ettirmeleri.
Yüksek hızlardan çok daha düşük hızlara düşmemi sağlayan sol şerit man*akları.
Kesinlikle yavaş konuşan insanlar onları bı 2x almak lazım
Emirle beni harekete geçirmeye çalışılması yap derlerse yapmam yapar mısın derlerse yaparım
Nefes al dese almam kdjxd
Yapacağım bir işi ben ona yonlenirken demeleri. Misal kapıyı kapatmaya kalkıyorum annem kapıyı kapat diyor. Şu almaya gidiyorum suyu da getir diyor çıldırcamm jxndjd
Sen zaten sinirleneceksin de Sinirlenmeye bahane arıyorsun gibi geldi bana. 😂
Gün içinde beni sinirlendirebilen yok. 😂
Yavaş yürüyen insanlar
Arabayı yavaş süren insanlar
Çok konuşan insanlar
Kadın tribi ve kıskançlığı
Modum düşükken saçma konuşan herkese tilt oluyorum he bide dürtmeyin içimdeki narı uzak dursunlar 😂
Metroda, kalabalıkta iten, yapışan insanlar kadar hiçbirşeye sinirlenmiyorum.
Gün içinde değil fakat artık yatma saatleri yaklaştıkça komşuların gürültüleri
Şu sıralar dayım
Laftan anlamayan insanlar
Gürültü yapan insanlar
Aile terbiyesi almamış insanlara gıcık oluyorum
Karnımın sürekli acıkması
Şuursuz yaratıklar
Trafik
Lafimin kesilmesi bı şeyi hevesli bir şekilde anlatıyorum hemen bölünüyor
Onlara takilmam ben
Üslupsuz kişiler
"Mantıksız konuşulması"