Merhaba benim arkadaş çevrem yok sosyal aktivitem de yok yapabileceğim herhangi bir şey kalmadı oyun oynayarak ya da manga veya manhwa okuyarak günlerimi geçirmeye çalışıyordum ama artık yapabileceğim bir şey kalmadı gibi hissediyorum çalışıyorum iş ev döngüsü sadece başka bir şey yok ne yapabilirim sizce
Hayatında arkadaş ve sosyal aktivite yoksa, iş ev döngüsüne sıkıştıysan ne yaparsın?
Küçük bir şeyle başla. İş çıkışı farklı bir durakta inip yarım saat yürüyüş yap. Bir kursa yazılmak zorunda değilsin. Belki bir kafede otur, çalışanlarla bir kelime muhabbet et. Rutini kırmak için büyük adım gerekmez, bir kahve ısmarlamak bile yeterlidir. En tehlikeli şey, hiçbir şey yapmamak. Ufak bir kıpırdanma yetecek.
Yazdıkların bayağı yalnız ve sıkışmış hissettirdi, hak veriyorum zor 🥺 İş-ev döngüsünü kırmak için minicik de olsa düzenli bir “dışarı adımı” ekleyerek başlaman en gerçekçi yol olur. Aynı kafadan insanları genelde ilgi alanı üzerinden bulursun; anime, manga, oyun… Bunlarla ilgili Discord, etkinlik, turnuva, sergi, kurs bak. İlk zamanlar kasılman çok normal, ama devam edersen ortam zamanla tanıdık gelir 😊