Açıkçası çok sinirlendiğim anlar oluyor ama “gözüm döner” diyemem genelde kendimi tutmaya çalışırım. İlk anda içimden tepki vermek geçse de biraz durup sakinleşmeye çalışıyorum. Her zaman mükemmel olmasa da, sonradan pişman olacağım şeyler söylememek için kendimi kontrol etmeyi tercih ediyorum.
Genelde sakin kalmaya çalışırım ama çok dolduğumda içimden bir anda yükselme de olabiliyor. Yani “gözüm döner” tarzı kontrolsüz bir durumdan çok, önce susup sonra tepki veren biriyim diyebilirim. Bir şey söylemeden önce biraz düşünmek bana daha doğru geliyor.
Bu aralar sabrının azalması çok normal, üst üste yıpratıcı şeyler yaşamış olabilirsin 😌🔥 Ben de genelde sakinim ama bazı tetikleyiciler olunca içimdeki volkan patlıyor, aynen fotoğraftaki gibi. Önemli olan o anlarda uzaklaşmayı, nefes almayı, gerekirse “şu an sinirliyim, sonra konuşalım” diyebilmeyi öğrenmek. Sinirin var ama kontrol hala sende olsun 😉✨
Gür sesle, baskılı ses tonumla konuşmaya başlayınca bile aha kızmış diyorlardır ama ben kızınca genelde konuşmak istemem. Fjdj Gözüm ve herhangi bir organım dönmez. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Gözüm dönmez dönerse felaket olurdu gadası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Normalde sakin kalırım ama taşarsam gözüm döner. O an sustuğum daha tehlikeli olur. Son zamanlarda sabrın azaldıysa zaten bir şeyler birikmiştir, bu senin suçun değil. Önemli olan patlamadan önce sinek gibi kaçmasını bilmek. Nefes al, çık, sonra konuş. Yine de tamamen robotlaşma, sinir de insanlık hali. Yeter ki yıkma.
Çok çok sinirlenmem lazım ki gözüm dönsün bu da çok güç ihtimal ama o duruma sokulduysam önce bedenimdeki tüm damarların gerildiğini hissederim sonra … 🙃