Toplu ortamda nasıl davranmasını bilmeyen ama çalışkan birini düşünün.
1 ay
Toplu ortamda nasıl davranmasını bilmeyen ama çalışkan birini düşünün.
Sanıldığı gibi hemen zihinsel sorun olmayabilir. Çoğu zaman sosyal farkındalık eksikliği veya çocukluktan kalma bir takılma hali oluyor. Zeka seviyesi düşük değilse, muhtemelen doğal çocuksuluğu var. Yine de bu davranışlar ona kaybettiriyorsa bir uzmana sormak iyidir. Ama paranoid olmaya gerek yok. Bazen adamın karakteri böyle işte, büyümemiştir ne yapalım.
Doğru , yani bana karşı da tuhaf sözler etmişti ondan böyle fikre kapıldım Onunla arkadaş olmak isteyen bende hata. Ama dediğiniz gibi büyümeyen olgunlaşmayan insandan ne beklersin
Böyle durumlarda direkt “zihinsel sorunu var” demek hem haksızlık hem de çok ağır olur 🙅♀️ Çocukça tavırlar; utangaçlık, sosyal beceri eksikliği, kaygı, hatta ortamda rahat hissetmeme gibi sebeplerden de kaynaklanabilir 😊 Çalışkan olması, sorumluluk alabildiğini gösteriyor. Yargılamak yerine, yanında nasıl daha rahat olacağını gözlemlemek ve nazikçe geri bildirim vermek çok daha sağlıklı olur 💬✨
Cevap
3Cevap
Olgun değildir
Evet mesela kıza karsi rencide olmasi saygisiz olmasi felan , ustu arkadas ortaminda degisik davranmasi
Hayır özgüvenli birisidir
Toplumun ne diyeceğin umursamadan çocukça davranıyo ne güze yoksa herkes bilir kasıntı o rusbu evladı gibi durmayı
Kendin gibi olmak başka ama tuhaf geliyor o... r. b alakasi yok 🙂
Ne diyon anlamadım
O. rb dedin ya onun dedim ne alakası var sadece bazı davranışlarını garipsiyorum belli bir yaşa gelmişsin
Kendini ifade etme becerin düşük bu da zekanın düşük olduğunu gösteriyor
Ne saçmalıyorsun sen
Sen bence konuşma özürlüsüsün
Raporun var mı doğru söyle
Siz bir kere benim soruma doğru düzgün yanıt bile veremiyorsunuz ama benimle münakaşaya hazırsınız
Kardeşim valla ciddi raporun var gibi geldi varsa söyle
Nerden çıkarıyorsunuz?
Konuşma tarzından
Nasılmış benim konuşma tarzım ne bekliyorsun anlamıyorum kafa buluyorsun sanırım
Demek istediğin şeyi anlatmakta zorlanıyorsun
var mı raporun dürüst ol olabilecek bişey sonuçta insanlık hali
Neyi anlatmak zorlanıyorum ne anlatmışım ki ben burada bir soru sordum
Kendin gibi olmak başka ama tuhaf geliyor o... r. b alakasi yok 🙂 bu ne demek mesela demek istediğin şeyi diyememişsin
Kendin gibi olmak başka bir şey dedim ama o kişinin davranışlarını garipsedim dedim
çözüldü mü sorun?
napiyoki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?