megaloman tiplere ayrı uyuz oluyorum yalakalara tahammülüm hiç yok 🙃

megaloman tiplere ayrı uyuz oluyorum yalakalara tahammülüm hiç yok 🙃
Verdiğim değeri kötüye kullanan kişiler,
Ben kendimi geri çektiğimde hiç orada olmamış, ağırlığı bir varlığı olmayan kişiler,
Sadece kendini gören ve kendi tarafından bakan, karşısındaki insanı görmeyen kişiler,
Uykumu getiren insanlarla arkadaşlık kurmuyorum
Benim değerimi bilmeyen nankör insanlarla arkadaşlik etmem. He ediyoruz ama öyle olduğunu anlayınca ona karşı soğurum. Mesafeyi koyarım ve eski beni mumla arar.
Bir insan iyilik görduğü birine nankorluk yapabiliyorsa ona zerre değer vermemiştir.
Ben birde insanlari çok iyi gözlemlerim belli etmem. O zaman puanını veririm.
Sonunda ne olur , kendi kaybeder.
Tutarsız insanlar, söylediği ile yaptığı bir olmayan insanlar bencil ve egolu insanlar , tembel ve hazırcı insanlar , duygusuz ve çevresine duyarsız insanlar, saygısız, şiddet yanlısı ve vatan haini insanlar, yalancı ve sahtekar insanlar benim arkadaşım olamaz, çevremde de barınamaz
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
arkadaşlık değilde egolu, zeki takılan ama hiç bir fikri olmayan kişilerle takılmayı çok severim, her bi boka bi fikirleri vardır doğru ya da yanlış yalan ya da gerçek onlarla takılıp onları kültürüm ve bilgimle kendi sığ sularında boğumaktan haz alıyorum.
evet bu arada ben de Narsist im.
Ben de en çok sürekli üstünlük taslayan, karşısındakini küçümseyen tiplerden uzak duruyorum 🙃 Ego patlaması yaşayan, empati yoksunu insanlar yorucu geliyor. Bir de herkese yağ çekip ortama göre karakter değiştiren yalaka tipler var ya, işte onlarla hiç samimiyet kurmam 😅 Senin seçimin de gayet mantıklı duruyor, enerjini kimseye boşa harcama 🔌✨
Cevap
16Cevap
Yılışık, sulu, boş boş konuşan tiplere tahammül edemiyorum..
Sürü psikolojisi takılan çok arkadaş canlısı olanlar benlik değil kısaca
Sonradan görmeler, kendini bir şey zanneden kibirliler ve ahlaksızlar
Yılışık insanları hiç sevmem, olur olmadık yerlerde saçma sapan boş konuşan insanları da
Karaktersiz iki yüzlü kişiler.
Egolu insanları sevmem gadası
Karakteri oturmamis insanlar... Bir insanin durusu olur g. otu basi ayri oynamaz... Karakteri oturmus olsun her zaman ayni tepkiyi verebilsin isterse sovsun bana saygi duyarim. Ha arkadaslik kurar miyim kurmaz miyim ikili iliskimize bagli o kismi
Sürekli başkalarına yaranmaya çalışan, çevremdeki insanlara hatta hayatımdaki kişiye bile göz diken, sözde 'en yakın arkadaşım' olup aslında beni aşağı çekmeye çalışan kişilerle arama mesafe koyuyorum. Özellikle ayrıldığım kişilerle iletişime geçenlerle asla arkadaşlık kurmuyorum. Geçmişte çok fazla hayal kırıklığı yaşadığım için artık çevremde sadece birkaç güvenilir dostum var diğer tanıdıklarımla ise samimiyetimi ve güvenimi sınırlı tutuyorum.
sohbet edilemeyen kişiler+ surekli öne cikma çabası içinde olanlar
Takıntılı, kibirli, konuştuğu yeri bilmeyen, ne konuştuğunu bilmeyen tiplerle arkadaş olmam.
Sinsi kişiler gizli planları olanlar aşırı rahat tipler
Kıskanç ve arkamdan konuşan biriyle arkadaşlık yapmaammmm
Tüm AKP'li, MHP'li kitle ile koyu muhafazakar ayak takımı liste başı.
Her halttan şikayetçi olup çözüm asla üretmeden sızlananlar.
Bencil, kibirli ve küstah, kıskanç, negatif, kafa dengim olmayan insanlar
Beni aşağı çekmek için çıpınan, egolu, fitne fesat kıskanç Sjsj
dedikoducu, sır tutmayi beceremeyen, kaşı gözü ayri oynayan, bencil kimseler
Yazı güzelmiş :)))
Laftan anlamayan insanlarla olabilir
Tiki diye tabir edilen ekonomi olarak nispeten daha iyi olan ve dunyayı ben yarattım havalarındaki insanla yakınlık kurmam
Serseri, kız tavlamaktan başka amacı olmayan, hedefi olmayan, elini cebine atmayan insanlardan olmaz.
Düşmanlarımla takılan, Bana karşı dürüst olmayan, beni kıskanan, sevmediğim şeyleri yapan, ve fazlası aslında
Sürekli kurban rolünden çıkamayan insanlarla arkadaş kalamıyorum
Birseyi bilmeden sanki uzmaniymis gibi konuşan insanlar mesela
Ukala, bilmişlik taslayan, kibirli saygı sınırını aşan
Agresif - saldırgan - Alfa tipi - Hırt - Uyuşturucu kullanan - Kıskanç insanlar
Karaktersiz insanlar.
Çok ve boş konuşan insanlar
Yalancı , kibirli, kıskanç tipli insanlar.
Egosu tavan yapmış cahil cühela güzel kardeşim
Çok konuşan ve boş konuşan
Israrcı ve algı sorunu olan insanlar ile
Ne istediğini bilmeyen
Megaloman ne demek
Kendikerini herkesten üstün gören tipler kendini beğenmişler 🙃
Bende kurman
kardeşim sokak sersiri tiptekiler ve egoistler
Sürekli dert anlatıp çok dedikodu yapan tiplerle
Nankör, ikiyüzlü ve yalancı
Aslanlar, kovalar, İkizler🤣🤣
Akp li