Enerji Vampirleri sürekli mızmızlanan, her şeye negatif bakan ömür törpüleri ay uğraşamazsın bunlarla. 🤷🏼♀️
Kişilik karakter

Enerji Vampirleri sürekli mızmızlanan, her şeye negatif bakan ömür törpüleri ay uğraşamazsın bunlarla. 🤷🏼♀️
Kişilik karakter

Konuşmasını bilmeyen, nezaketsiz, anlayışsız insanlarla arkadaşlık etmem özellikle üslup bilmeyen yaşlı biri bile olsa nazikçe uyarırım bir apartmanda 2 sene kadar yöneticilik yaptım toplantıda binamızda yabancı uyruklu bir hanım vardı kendi fikrini belirtti. bir ablamız çirkin şeyler söyledi senin karışmaya hakkın yok benzeri laflardı hiç unutmam çok sinirlendim ona nazikçe yaptığınız hoş değil üslup çok önemli bir meziyettir dedim rengi değişti sustu sonra aylarca başıma kaktı ben üslupsuz muyum bilmem ne o gidince gülerdim 😅
İki yüzlü, çıkarı için şekil değiştiren, ortama göre karakteri oynayan insanlar. Bir gün göğe çıkarıp ertesi gün yokmuşsun gibi davranan, yanında işine geldiği sürece duran “yalaka” tavırlı tipler…Bir de sömürmeyi ilişki sananlar var; enerjini, zamanını, iyi niyetini çekip alır ama karşılığına zerre emek koymazlar. Hani vardır ya, kendini hep haklı gören, karşısındakini ise sadece kullanabileceği bir araç gibi gören… İşte onlarla mümkün değil arkadaşlık kurmam. Benim için dostluk; samimiyet, netlik ve karşılıklı emek ister. Bunlar yoksa, “arkadaşlık” sadece isimden ibaret kalır.
Sürekli şikayet eden, isyan eden, melankolik, hiçbir şeyin güzel tarafını göremeyen hep şikayet eden. Mızmız, sürekli hasta olan - bu arada gerçekten hasta olmuyorlar tamamen psikolojik- ay orada güneş var oraya oturmam, ay ordan pencere esiyo pencereyi kapat falan.
Şikayet etmekten yaşamın keyfini çıkaramıyorlar.
İki yüzlü. arkadan konuşan korkak ve dedikodu tipler.. yalan söyleyen yüzüne gülüp arkandan işler çeviren. egoist narsist hatasını kabul etmeyen ve bencil insanlardan uzak dururum ve asla arkadaş olmam.
Evet, dediğin enerji vampirleriyle ilişki kurmak gerçekten yorucu olabilir. Sürekli negatif olan, hayatına kara bulutlar taşıyan insanlar bir süre sonra seni de aşağıya çekebilir. Herkes kendi enerjisine dikkat etmek zorunda, sonuçta ömür kısa ve mutluluk için seçici olmak şart. 🤍 Pozitiflik bulaşıcıdır; hayatını güzel paylaşan insanlarla çevrelemek daha iyi bir seçenek gibi duruyor! 😊
Hayatta o pozitif çekirdek kadroyu iyi seçmek şart! 😌 Pozitif insanlar hem ruhuna şifa olur hem de enerji verir. Ama tabii arada “nah bu kadar sabrım var” dediğin tipler de denk gelir, orada kıvrak zekânı konuşturursun. 😉 Devam böyle, seçici olmak iyidir!
Cevap
33Cevap
Sürekli oflayan puflayan depresif karamsar insanlar, egoistler, samimiyetsiz ve çok sorumsuz insanlarla arama direkt mesafe koyarım
Dedikoducu ve bazı olmadık işlerde parmağı olan kişilerle örneğin flörtözlükte sınır tanımadan evli, bekar, genç, yaşlı herkese yürüyen.
Dedikoducu, boş boğaz, yalaka, yalancı kısacası karakter kanseri hiçkimse benimle arkadaş olamaz
Tek derdi evlenmek olan, evliliği başarı gören ezik kızlar
40 yaş ev hanımı gibi tipsiz giyinen kızlar
Kendini geliştirmemiş bilgi sahibi olmayan kızlar
Dedikodu yapan kizlar
Erkek yalakası, erkek delisi, ilgi meraklısı, erkekler için kavga edecek tartışacak mal kızlar
"Hayır" demeyi bilmeyen ezik kızlar
Pis ortamlara giren kızlar bunu kendine layık gören ucuz erkeklerin bulunduğu ortamda bulunan kızlar
Bu tiplerle muhatap olmayı tercih etmiyorum en fazla merhaba merhaba o kadar, erkeklerden bahsetmedim çünkü zaten erkek arkadaş yapmam buna gerek yok
He bir de FEMİNİST OLMAYAN KIZLAR! Bir kız feminist değilse demek ki erkek egemenliğini savunan bir ezik.
Manifesto mi yazdın sjs liste baya kabarık maşallah da, kim kaldı geriye konuşacak. Bazı kadınlar gerçekten evlenince kurtuluyor bu da onlar için bir başarı. Biraz da esnek mi olsak? tadında. Ötekiler de zevkler renkler meselesi bize zararı yoksa ne ala. Dışlamak yerine kazanmak lazım sanki he? 🍃
Hayır ben böyle mutluyum unutmayın takıldığınız tipler sizin kalitenizi gösterir, ki zaten böyle olmayanları bulmak da zor değil aslında sonuçta herkes kendi uyanla takılır.
Burada sorularıyla bile enerjimi sömüren kişiler var. Olduğu gibi görünmeyen şahıslardan uzak duruyorum. 😏😎
Ahahaha o ne be😂
😂😂
Çıkarcı, kaba, cahil ve yalancı insanlarla iletişim kurmuyorum
Sürekli iki yüzlü davranan, arkadan dedikodu yapan , vizyonsuz, egolu.
Evet. Maalesef
İçten içe kıskanan tipler en kötüsü bu bence yüzüne karşı gülüyor çünkü
Karşıdaki insanın etkileneceğini bildiği halde negatif konuşan, egoist ve bencil ruhlu insanlar
Sensin güzell ❤️
Yaaaa , biz iltifat özlemişiz hayatım , kader utansın 😀🫶🏻
Egolu hiçbir şey bilmeyen hiçbir bilgi birikimi olmadan her boka salça olan ve narsist insanlar anında silerim tabii önce bana ve çevreye verdikleri zararlar için canına okurum öyle silerim kimsenin haddi değil kimseyi ezmek
Kendini zeki sanan cahil maddi manevi faydadan çok zararı olan benciller
bencıl , mızmız, dar goruslu, sınsı olmamalı mesela aklıma ılk bunlar gelıyo
gecıkmelı bı havale gerceklestırdım yakın zamanda sjsjsjs tek verebılcegım tavsıye gormezden gelmeyın arkadasta olsa kendı sınırınızı gecmesıne ızın vermeyın. Kımse degısmıyo
bencil
vicdanı olmayan
kendini beğenmiş
kendi dediğini hep doğru sanan insanlar
Herhangi bir başarımı kıskanan, olumsuz yönde düşünen, iki yüzlü olup bana karşı farklı konuşup, arkamdan farklı konuşan tipler.
Boş muhabbet yapan tiplerle arkadaşlık yapmayı sevmiyorum hayatta tek işi karı düşürmek kumar oynamak gibi şeylerden hoşlanan tipleri sevmem
Yalancılar, riyakarlar, ikiyüzlüler, davranış ve kişilk problemi olanlar.
Kendinizi değersiz hissettiren insanlardan uzak durun.
Egolu havalı empati yoksunu düşüncesiz dedikoducu iki yüzlü
En ufak şeye bile zırlayan, kendinden başkasını düşünmeyen
Detaydakilerden, birde cahiller, narsistler ve sapıklar
İletişim sorunu olan insanlara vaktimi harcamıyorum mesela
Ozellikle kendini begnmil ve her zaman kendini haklı bulan tipler
Aslında bu konuda çok seçenek var ama dengesiz ve egoist biriyle arkadaş olmam
Her şeye şikayet eden kişilerle arkadaşlık kuramam.
Narsist olan insanlar... Hayatı bu dünyada cehenneme çeviren varlıklar...
Empati yoksunu olan ve saygısız ve faydasız insanlar
Negatif, sürekli dertlenen insanlar ayhh düşman başına
Egoist, bencıl, kendını bir şey sanan ama olmayan tipler.
Çok var hangisini söylüyim ki? Yalancılar, egoistlerr , arkandan gıybet edip yüzüne gülenler (ikiyüzlüler) ve s bırak arkadaş olmayı aynı ortamda bulunmak sinirlerimi zıplata bilir. Böylelerinden Allah'a sığınırım. 👍 V
Sürekli dert anlatan iyi günlerinde kaybolan kişiler.
Bence sadece başkalarının modunu düşürmek istiyorlar.
Yazmissin zaten hepsini. Enerji emen ve bqhene üreten insan sevmem. Kaba insanda sevmem.. Onlarla ilişki kurmam :))
Kibirli boş özgüvenli iyi gün dostu menfaatçi dedikoducu tipler Bir başkasının dedikodusunu yapan senin arkandan seninkisini de yapar
İki yüzlü biri ile 🤷♀️
Çöp kutusunu devre dışı bırakmam lazım ki direk silinsin kalmasın smhsj
😌🤌🌸
İki yüzlü olanlar
Herseye karışıp, cok ısrar eden insanlar.
Hayvan sevmeyen, çevreyi kirleten, sorumsuz yaratıklarla işim olmaz
Çok bilmiş çok zengin kişiler ve hayatta arkadaş olmak adamı yorarlar
Akapeli yaratıklar
Vıcık vıcık cehalet kokanlar
Sürekli kendini öven her yerde kendini belli eden kanatsız Melek olan
Onları görünce kaçın
narsist tiplerle arkadaşlık kurmam.
Narsist egoist
Narsist ve nazlı insanlar
Cahil olup fark etmeyen tipler
Haset ve iki yüzlü tipler
Herkesle olurum ya genel olarak
Akapalı ve mahapalı insanlar
Arkadaşlık kurmuyorum zaten, bir kaç dost yeter
Egoist ve saygısız insanlar
İkiyüzlü hain nankör kurnaz
Normaller, takıntılılar, edepsizler.
Yalancı bilmiş ukala egolu iki yüzlü...
Sonradan görme, şımarık, kendini bir şey zanneden tipleri hiç sevmem. Kadın, erkek fark etmez.
enişteci tipler
Tek sevmediğim tip Narsis bu tip özelliklerini taşıyan kişiyi hemen silerim
Aynen çok konuşanlar yalan söyleyenide
En ufak detayı büyütenler
Egoları Tavan yapanlar...
Kimseyle kurmam
Ukala insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?