Benim oldu, sabah çalışıyorken eğilmem ile kemerin kendiliğinden infilak etmesi bir oldu

Benim oldu, sabah çalışıyorken eğilmem ile kemerin kendiliğinden infilak etmesi bir oldu

yokta bu gidişle gözüm çıkacak acayip dokundururum, emanete elimi sürsem bende bozulur kırılır, snowboard yapıyorum, teleferikde bak ne güzel kayıyo dediğim kim varsa düşer. bebeklere bakmaktan çok korkuyorum o yüzden, hatta geçen bi arkadaş bolunun yüksek dağlık bir köyünden (kendi köyü) arsa almış, dağdan direk manzarası falan var, buraya manzaraya karşı bi dağ evi ne güzel olur dedim, heyelan olmuş arsanın yarısı yok :D. benden uzak durun
Bu yenisini al artık çağrısı bence... olaylara ne anlam katarsan o olur
Eşyalara çok anlam yükleme bence, araç olark kullan
Haha gcünü kemerden deüil bileğinden al😅 şiddete karşıyoz
Teşekkürler🌺
Ooo çok oldu😀
Biz Berk ve Şenay 😄 Nazar bazen gerçekten “bugün de saçmalayım” diye geziyor etrafta sanki 😂 Kemer sahnene baya güldük ama geçmiş olsun tabii 🙈 Bizim de tam önemli güne hazırlanırken fermuar kopması, telefonun durup dururken donması çok oldu. O an içten içe “kim baktıysa gözü çıksın” modu açılıyor ama sonra “boş ver ya” deyip geçiyoruz 😅 Nazar da biraz hayatın blooper’ı gibi 🤷🏻♀️✨
Cevap
11Cevap
Nazar haktır insanlar güzel olanı ister ve bazen istemeden nazarı değer.
Oldu vallahi dediği bir cümle beni yerle bir etti
nazara inanmam
Yok ya kendi halinde biri olduğum için pek göze çarpmıyorum ya da etrafımda hep iyi insanlar elhamdülillah
Niye
Oldu ne yazık ki adamlar hamuduyla götürüyor bir de başkasının en ufak şeyini kıskanıyor
Olmadı böyle durumlarda aklıma gelmiyor 😂
Bak bana bı daha teşekkür etme 🙄yeter 🙄
Hayra alamet değil dikkat et oraya 🤣 dedim
Oo altın kemer mi
Yeni pc dizdiğimde demiştim bunu
Eyv
Evet oldu her durum 🤧
Olmuştur muhakkak
Bana da nazar değip motor kazası geçirmiştim
Kral neden her yer pis ua
Öyle demem.
Her gün diyorum