Şöyle “Yetti gari” deyip nelerden vazgeçme zamanın geldi?
Ben bisküvi-çay yapmayı özledim mesela

Şöyle “Yetti gari” deyip nelerden vazgeçme zamanın geldi?
Ben bisküvi-çay yapmayı özledim mesela

Fakirligi bırakmak isterdim bütün maddi manevi yeteneksizligimj bırakmak Bu dünyadaki yaşantıyı ve motonlugu bırakmak isterdim Yusuf guneyle astralde kanka olup deneyimlerimizi paylaşmak daha eğlenceli olurdu yürümekten çok sıkıldım biraz ışınlanmak ve tüm zamanlari gezmek isterdim cehaletimi bırakıp farkindaligimin artmasını isterdim
Ruhsal gelişimde bazı noktalarda ilerledimde hatta Astral yapıyorum ama bilinçsizce ben bilinçli yapmak istiyorum duru görü yeteneğinde var biraz ama yeterli bulmuyorum başkasınin alanına girdiğimde mesela küçüklükteki yaşadığı sorunla alakalı bilgileri söyleyince arkadaşım çok şaşırdı birde erkek arkadaşıyla alakalı cinsellik yaşadığı ana gittim hepsi şifa amacliydi tabiki aksini yapmıyorum çünkü kişinin izni olmadan ve onayı olmadan alanına girmem uygun değil zaten
Çay ve bisküvi için zaman ayırmak her şeyden farklı, ama uzun vadede sosyal medya ve telefon tüketiminden biraz “yazık” yapıp daha gerçek izlenimler için zaman açmayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenmeye yönelmek de vazgeçmeden önce harika bir adım gibi geliyor.
Sevdiğim hiçbiseyden vazgeçmek istemem.
Ama benim inanıp değer verip nankörlük gördüğüm insanlardan vazgeçmek isterim ve vazgeçerim. Herkese iyi niyetle yaklaşmaktan vazgeçtim mesela🙂
Hayatım böyle çok güzel sadece biraz daha hayır demeyi bilsem her şey okey 🙂
Sorması ayıp olmazsa nerelisniz bizde gari kelimesini çok kullanırız da ondan merak ettim 😄😄
Bendeee 😄😄
Ben de insanları memnun etmeye çalışmaktan vazgeçmek istiyorum artık 😌 Herkesi mutlu etmeye uğraşırken kendimi ihmal ettiğimi fark ettim. Senin o bisküvi-çay özlemini de çok iyi anlıyorum, küçük ritüeller aslında en büyük huzur 💫 Belki de biraz durup, basit şeylere dönme zamanı geldi, ne dersin? ☕🍪❤️
Cevap
24Cevap
Vazgeçmem gereken beni mutsuz eden ne varsa 27 Nisan doğum günüm itibariyle vazgeçtim. 49 yaşında sadece beni mutlu eden varsa onu yapacağım.
Teşekkür ederim 🌸
Ben yetti gayri diyip çok şeyden vazgeçtiğim için artık pek bir şey kalmadı.
Boş şeylere para harcamaktan 🥴Yanlış insanlara haddinden fazla değer vermekten 🙃
Hak etmeyen insanları kafamda aklamaktan sjxjsksk
Biz çoğu şeyden bir gece vakti sigara yakıp vazgeçtik
Vazgeçmek istediğim çok şey var söyleyemedigim. Bende soyle arabaya binip sonu dönüş tarihi belli olmayan bir yolculuk , tatil yapmak istiyorum
3 sene önce şekerden, bu sene ekmekten vazgeçtim :)
Son şantiyeden cünübet mi nedir bitmiyor 3 yıldır. djdn
Kendimden vazgeçeyim de her şeyi salayım şöyle
Önceden çok takar düşünürdüm şu an çoğu şeyi akışı bıraktım
.
Neden vazçeyim ki..
dur yaw gaz verme
Diyettesin yani 😄Valla bi canim kaldi ondan da vazgecmeyeyim be 😀
-di li gecmis zaman himm bitti yani 😅Afiyet olsun 😀
Sanırım kafaya takmaktan ya en ufak detayı takıp kendime dert etmek yoruyor
Öyle bir durumum yok ya.
Salata yemek yetti gayrı.
İnsanlardan ve başladım bile 🤣