Herkes bana deli, canım, otistik muamelesi yapıyor; gerçekten ben mi garibim yoksa onlar mı abartıyor?

Kafana saksı mı düştü, küçükken hastalık mı geçirdin, otistik misin, IQ seviyesi ölçtürdün mü... Böyle şeyler söylüyorlar sürekli. Deli iması yapıyorlar ama absürt biri de değilim o kadar. Mesela okul katliamı olayı hakkında konuşuyoruz Elia'da da öyle bir tip var dedi biri, delinin günahı olmaz gibi bir şeyler söylüyorlar, akılsız diyorlar canım diyorlar. Bazen sen de kafa var da kullanamıyorsun diyorlar. Birisi IQ seviyeni ölçtür dedi, bayağı bozuldum niye dedim, farklısın dedi, ben farklı mıyım dedim, hayır farklı düşünüyorsun dedi (burada hafiften doğruluk da var ama kırmamak için söyledi bunu, canım mısın kontrol et der gibi bir tavır hissettim)

Annem de manyak diyor. Hani cidden bir şeyim yok öyle kendi halinde biriyim. Onlar niye böyle davranıyor bana? Hele de o okul mevzusu çok zoruma gitti. Sessiz sakin biriyim, öyle şeylerin yakıştırılacağı biri değilim, hem de sevimsiz ve katil tipli denmiş gibi oldu

Güncellemeler
2 ay
canım denmesi çok zoruma gidiyor çünkü inanıyorum bazen. Kafam o kadar dolu ki (neyle olduğunu bilmiyorum) evin yolunu bulamıyorum, yanlış otobüse biniyor yanlış yerde iniyorum hatta indiğimin farkında bile değilim bazen hiç bilmediğim bir yerdeyim ama ne ara oraya geldim bir fikrim yok. Bunu belli etmediğimi düşünüyordum öyle değilmiş galiba. Sorum şu: nasıl aklımı başıma alırım, en azından laf ettirmem kendime?
Güncellemeler
2 ay
Küçüklükten beri de hastanelere gittik zaten. Heo farklı sebeplerden. Küçükken adım soylenince bakmazmışım. Annem duymuyor diye doktora götürmüş doktor duyuyor da vurdumduymaz demiş. Öyle olduğumu düşünmüyorum algılayamıyorum sadece. Ama okulda derslerim hep iyiydi çalışmadan da dereceye girerdim hatta birinci olurdum.
Herkes bana deli, canım, otistik muamelesi yapıyor; gerçekten ben mi garibim yoksa onlar mı abartıyor?