Alışverişe gidince hep kararsız kalıyorum ve bu yüzden alışverişim maalesef uzun sürüyor, bundan rahatsızlık duyuyorum. Sizce nasıl daha kolay karar veren biri olabilir bir insan?
1 ay
Kendine iki seçenek koy ve 30 saniye içinde birini seç. Hangisini alırsan al sonra pişman olmayacağını hatırlat. Mükemmel olan yok zaten. Giyimde iade süresini aklında tut, denemekten çekinme. Kararsızlık fazla seçenekten. Önce bütçene uygun olanı al, ince detayları boş ver. Tecrübe kazandıkça hızlanırsın.
Alışverişte kararsız kalman aslında çok yaygın, kendini suçlama 😊 Önce neye ihtiyacın olduğuna evde karar verip, bütçe ve renk/stil sınırı koyarsan mağazada seçenekler otomatik elenir. Zorlanırsan “10 üzerinden kaç veririm?” diye içinden puanla, 8’in altındaysa bırak gitsin. Bir de kendine süre tut, mesela mağaza başına 20 dakika gibi ⏰🛍️
Cevap
2Cevap
Kanka ya ilk beğendiğini alıp kasaya yürüceksin ya da başka çözümü yok
Arkanı dönersen pişmansın 😂
Daha az pişmanlık 😂
Erkek dediğin alır çıkar ya umrunda olmaz o sendeki mükemmelliyetçilik huyundandır onu biraz bırak ileride zaman kaybettiğini anlayacaksın
Bunu erkekliğe bağlaman ne kadar doğru bilemiyorum. Zaten ihtiyacım olan önceden karar verdiğim şeyi anında alır çıkarım sorun yok ama zevkine bir şey almak istediğim zaman en basitinden market alışverişine gidip abur cubur almak istediğim zaman bile kararsız kalıp ne alacağıma karar veremediğiden uzun sürüyor. Bununda mükemelliyetçilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?