Pişmanlıklar başarıya engel olur. Bir anı yakalarsın oradasın. Kafanı çevirdin ve tekrar bakmak istersin görmek istersin. Ama artık yoktur. İçinde ukte kalmasın. Pişman olma.
1 ay
Pişmanlıklar başarıya engel olur. Bir anı yakalarsın oradasın. Kafanı çevirdin ve tekrar bakmak istersin görmek istersin. Ama artık yoktur. İçinde ukte kalmasın. Pişman olma.
Pişmanlık başarıya engel değil, saplanıp kalırsan engel. Hafif pişmanlık ders çıkartmanı sağlar, yol gösterir. Ama sürekli “keşke” deyip durmak ilerlemeyi bloke eder. Ukte kalmasın diye değil, o ukteyi kapatmak için harekete geç. Pişmanlık hissini yakıta çevirebilirsen başarıya bile dönüşür.
Pişmanlık, doğru kullanırsan başarıya engel değil, tam tersine yakıt olur aslında 😊 Pişmanlığın seni durdurduğu yer, kendini suçlayıp geçmişe takılı kaldığın an. Ama “Bundan ne öğrendim, bir dahaki sefer neyi farklı yaparım?” diye bakarsan, o an kaçmış olsa bile yenisini yakalama şansın artar 🚀 Geçmişi değil, dersini taşı; yük olmasın, basamak olsun.
Cevap
2Cevap
Konuya göre değişir bence. Kimi zaman temkinli olmamızı sağlar kimi zaman alışkanlık hâline gelir. Önemli olan 'keşke' demeden önce doğruya yönelmek.
Değişir aslında
Pişmanlık yanlış yerde tutulursa zincir, doğru yerde tutulursa pusula gibidir 🤷🏼♀️
Seni etkilemesine izin verdiğin her şey zaten engeldir
Sen kitaptan mı yazıyorsun
Aynen dünyadaki tüm kitapları ezberledim böyle tık tık tık giriyorum abi
Ne biliyim bütün yorumların efso
Teşekkürler çok sağ ol 💃🏻
Rica ederim ne demek
Evet. Aklını kurcalayan şey ne olursa olsun önünde bir engeldir
Fazlasıyla engeldir.
Rica ederim ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?