Bana akran zorbalığı yapacak çocuk olmadı hiç çünkü baskın karekterli biriydim. Benim çevremde de buna maruz kalan olmadı ben korurdum. Arkadaş grubumuz vardı okulda kimse kimseye karışmazdı
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Evet, ergenlikte yaşadım. Lisede bir grup laf sokarak dalga geçerdi. Çok taktım bir ara. Sonra anladım ki onların lafı benimle ilgili değil, kendi eziklikleriyle ilgili. Söylemesi kolay ama zamanla bırakıyorsun takmayı. Önemli olan o ortamdan çıkabilmek.
Evet okul değişimi yaptığm dönemde akran zorbalığı yaşamıştım. Neyseki notlarım yüksek herkes arkadaş olmak için can attı. Şunun yanında oturmam diyenler gün geldi yanımda oturmak istedi ben oturmadım aynı sırada.
Evet, özellikle lise zamanında çok yaşadım bunu 🙃 Grup olup dışlama, arkadan konuşma, alay… Hepsi vardı. O zaman çok ağır gelmişti ama sonradan fark ettim ki aslında onların kendi güvensizliklerinin yansımasıydı. Şu an böyle insanlar görünce hemen mesafe koyuyorum, ortam değiştiriyorum. Zorbalığı asla kişisel alma, sorun sende değil onlarda 💔✨