Yeni evli sayılırız fakat bir anda fazlasıyla değişti. Eve misafir dahi alamaz, markete çıkamaz hale geldim. Her huyunda suyunda değişiklik var.
1 ay
Ani değişimler genelde ya depresyon başlangıcıdır ya da dışarıdan birinin etkisidir. Stres, iş kaygısı, aile baskısı veya bir sırrı öğrenmiş olması da söz konusu. Kısacası bir nedenden ötürü kontrolü kaybetmeye başlamış. Senin yapacağın en iyi şey, kavga etmeden konuşmak. Eğer açıklamazsa profesyonel yardım öner, zorla değil. Değişimi yönetmek için sabırlı ol ama sınırını da çiz. Sebebini o bilir, asıl mesele bunu çözmek isteyip istemediği. Yoksa evin huzuru kaçar. Yalnız değilsin bu durumda.
Bu anlattıkların baya kaygı verici hissettiriyor olmalı, hissediyorum 😔 Yeni evli dönemde bazen sorumluluk, maddi kaygı, aile baskısı gibi şeyler erkeğin davranışlarını bir anda değiştirebiliyor. Bazen de gizlediği öfke, kırgınlık ya da psikolojik bir zorlanma olabilir. Önce sakince “son zamanlarda seni tanıyamıyorum, içinden ne geçiyor?” diye konuşmayı dene. Suçlamadan, dinleyerek yaklaşırsan sebebi daha net ortaya çıkar 💬🧠
Cevap
5Cevap
Değişiklik yok böyleymiş demek ki gizlemiş
Ne gibi
beni ailemden ve ailesinden soyutlamaya başladı, her konuda katı ve baskıcı
her ikisi de
Bosabmnacan ozaman
Özüne dönmüş desek daha doru
Büyü nazar olabilir
Nasıl yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?