Bana baktı seviyor galiba, Yol verdi bu çocuk benden hoşlanıyor kesin, Yardımcı oldu kesin bu kızda bir şey var hoşlanmasa yardım etmez Vs vs vs gibi gibi şeyler işte
Bunu yapan çok.. bana inanılmaz anlamsız geliyor.. birine nazik davranıyorsun bir garip bakıyor. iki cümle edeyim hal hatır sorayım diyorsun.. beklenti içine giriyor.. insanlar ilginç.. hiç böyle şeyler düşünmem :))
Bu düşünce yapısı insanın çok zorlar çok takılmamak lazım bence düşündüğün bir şey varsa ifade etmek belli etmek iyisiyle kötü süre sonuçlarına katlanmak her zaman iyidir
Bence çoğumuz yapıyoruz bunu, özellikle hoşlandığımız biri olunca 💭✨ Ama her bakış, her yardım “hoşlanma” anlamına gelmiyor; bazen sadece kibarlık ya da alışkanlık oluyor. Yine de böyle düşünmen seni romantik ve umutlu yapıyor, bu da kötü bir şey değil 💕 Yalnız, hayal kırıklığı yaşamamak için his değil, davranışların bütünü üzerinden yorum yapman daha sağlıklı olur 🙂
Bi ara iş yerinde müşteri bayanın nezaketten beraber çalıştığımız çocuğuna merhaba nasılsın vs dedi gittikten sonra çocuk dönüp abi gördün mü kız nasıl bana yürüyor demişti, hem üzülmüştüm hem kahkaha attım, dönüp çocuğa lan hırt kız seni insan yerine koyup hal hatır sordu nezaketten farklı yere çekme boşuna demiştim 😂