Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Herşeyi nazara bağlar mısınız?
Valla ben de bağlamıyorum aslında evet nazara inanırım ama şu an senin yorumundan sonra bi düşünceye gitti kafam geçen hafta grip oldum tam geçti derken yeniden başladı yaz ayında üst üste grip yaşıyorum şu an ve hayatımda ilk defa hem üst üste hem de yazın grip oluşumu görüyorum kışın böyle üst üste grip olmaz hiç kimse
Benim nezdimde her şey bir tekamülden ibarettir. Bütün sebep sonuçlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Gakkoşum nazar yok Yani bilim anlamında yok ha hani sen dersin ben falcıyım mistik olaylara inanıyorum ona bir şey diyemem Usül nedir enerji birikir spor yapar atarsın üzerinden biter bu kadar
ben bu hayatta herşeyi bir işaret anlam görürüm mesela bembeyaz görünen ayın bulutlar kapattıysa ayın benle konuştuğunu birşeyler gösterdiğini inanırım bu hayatta olan her bir şeyin izi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır nazara inanmam
Nazara inanırım ama başıma gelen şeylerin büyük bölümü bizzat benim kendi m. llıklarımdır.
Yok bağlamam ama dün rahatsızlandım yüzde yüz nazardı eminim
Valla ben de bağlamıyorum aslında evet nazara inanırım ama şu an senin yorumundan sonra bi düşünceye gitti kafam geçen hafta grip oldum tam geçti derken yeniden başladı yaz ayında üst üste grip yaşıyorum şu an ve hayatımda ilk defa hem üst üste hem de yazın grip oluşumu görüyorum kışın böyle üst üste grip olmaz hiç kimse
benm başıma başka bi olay daha geldi orada inandım ben
Nazara inanırım ama herşeyi bağlamak çok saçma olur.
Benim nezdimde her şey bir tekamülden ibarettir. Bütün sebep sonuçlar
Gakkoşum nazar yok
Yani bilim anlamında yok ha hani sen dersin ben falcıyım mistik olaylara inanıyorum ona bir şey diyemem
Usül nedir enerji birikir spor yapar atarsın üzerinden biter bu kadar
ben bu hayatta herşeyi bir işaret anlam görürüm mesela bembeyaz görünen ayın bulutlar kapattıysa ayın benle konuştuğunu birşeyler gösterdiğini inanırım bu hayatta olan her bir şeyin izi var
aslinda hepsi bos palavra insanlarin icat ettigi seyler
Yok ne nazarı
Duruma göre değişir
Evet bağlarım nazar insanı çatlatır öldürür.
Evet bağlamam ama nazar diye bir şey var inanırım
İnandığım için bağlarım
sana bile bağlarım dfdsf
Çok değil
Nazar kötü bir şey
Hayır
Yok ya
Bana degiyor nazar
Ne nazarı ya
Hayır
Bağlıyeah
Hayır