Annem bana çocuksun, yeter demeye getiriyor.. Hayatımda sadece müzik 🎧 dinlemek derdim? Neyi yanlış yapıyorum 🤨😪
1 ay
Annem bana çocuksun, yeter demeye getiriyor.. Hayatımda sadece müzik 🎧 dinlemek derdim? Neyi yanlış yapıyorum 🤨😪
Cevap
5Cevap
Yanlış yapmıyorsun
Annen senin asosyal olma ihtimalini düşünmüş olabilir. Onun için sana öyle demiştir.
Önemli olan senin mutluluğun
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşayabilirsin
Bende müzik dinliyorum. Huzur veriyor.
Senin adına çok sevindim.
Mükemmel.
Müzik ruhun gidasıdır.
Müzik konusunda başarılar diliyorum 🙏
Yanlış yapmıyorsun hayal kurmak bazen insana bazı şeyleri yapmadan zevk almanı sağlıyor sadece bu
Sen gel bir de bana sor, ama anneler öyle değil belli kalıplaşmış bir şeyler var dışına çıktığımızda farklıymışız gibi bakıyorlar
Allah yolunu açık etsin diyecem de inancının olduğunu sanmıyorum :D
yaşın 38 ise bazı şeyleri çoktan anlamış olman lazımdı hayalperest sin bence
Sağırın müzik dinlemesi gibi seviyor ama duyamıyor
Asosyal değilim ben ama aynıyız onla alakası yok her neyse düzeliriz inşalalh
Aslında yanlış yapmıyorsun onların gözüne batmaya başlamışsın
Bilmem bu ailenin bakış açısı gibi
Müzik dinlemek başka, şarkıları yemek başka. Her dakka müziğe kafa dayanmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen aslında yanlış bir şey yapmıyorsun, sadece hayatın sadece müzikten ibaret olunca annen endişeleniyor olabilir 🎧💭
Müzik harika bir kaçış ama tek sığınak olduğunda, sen de bir yerden sonra sıkışmış hissedebilirsin.
Kendini zorlamadan, minik adımlarla başka şeyler de eklemeye çalış: yürüyüş, kitap, hobiler… Annenin derdi senin çocuk olman değil, hayata daha çok karışmanı istemesi olabilir 💚
Gitar 🎸 kursuna yine gideceğim ama faaliyetlere katılınca büyük insan mı olacağım
Faaliyetlere katılınca dev gibi olmuyorsun 😄 Sadece kendi alanını, özgüvenini büyütüyorsun, olay bu 🎸✨