Asosyal, çevresi sıfır işkolik erkekler çok ilgimi çekiyo, bir de çirkin nedense sizce neden? Özgüvenliyim de tipim, fiziğim de iyi
2 ay
Bazı insanlar gerçekten çirkin seviyor. Benim de fiziğim iyidir çevrem tipimin düzgün olduğunu söyler ama bir de gel gör ki hayatımdaki insanları hep çirkindi
Valla çirkinler çekici geliyı
Aynı şekilde benim için de öyle. Genelde güzeller kankam oluyor 🙂
Bence senin ilgini çeken şey onların “güvende hissedilir” tarafı olabilir 😌 Çevresi az, asosyal ve işkolik erkekler daha az drama, daha az ihanet riski gibi geliyor olabilir. Bir de “onu ben çözerim, dünyasını ben olurum” hissi veriyorlar, bu da egonu besleyebiliyor. Çirkinlik kısmı da rekabet kaygını azaltıyor olabilir, daha sakin bir ilişki hayal ediyorsun 💫
Cevap
16Cevap
Ruh haline bağlı. Yarın bir gün başka kişiler de dikkatini çeker yine diğerleri gibi boş durmazsın.
Yo sanmam
Çünkü görsellik kurtarmıyor bazen bir ferrari bazen bir yalı bazen ise lüks mekanda karşı tarafı ağırlamak ilgi çekici oluyor o da erkeği çok yakışıklı yapıyor
Ben zenginde sevmıyom işini iyi yapsın yeter
Ne olursa olsun görsellik kurtarmaz bana bir abla demişti kızlar daha çok erkeğin mesleğine maddi durumuna falan bakıyormuş öyle olsa zaten herkes evlenir evlenmekte parayla görsellik kurtarsa herkes evlenir
Görselciler de var diyor ama onlar ergen kendini yetiştirmemiş geliştirmemiş kızları kandırmak içinmiş yani istemem koy cebime hesabı ona önem veriyor tarzı gözükecek güya ama oradan bu erkekleri götürecek
Valla zenginlerden sadık olmuyo boş iş
Sırf güzel yakışıklı diye fakirle de beraber olunmaz sana bir sürü semt ismi veririm onların takıldığı ama bakmazlar işte onlar seçer sen seçemezsin
Ya çalışmayı sevsin evde yan gelip yatmasın kafi para kazanma hırsı olsun zengin değil
TC ortalamasının bir kaç üstü zaten yeter
Bencede
Ben hepsine önem veriyorum ayrım yapmam insanları ama anlamıyorum eskiden baştan insanın karakter ve tutumları konuşulurdu nasıl insanız denirdi sonra maaş vesaire konuşulurdu şimdi saçma sapan şeyler konuşuluyor
Aşkın anasını hadi ordan
Böyle böyle
Aşk tamamen arz talebe göre şekilleniyor
off benimde öyle Allah kahretsin yakışıklı görelim artık yeter xd
Zevk meselesi dude senin de demek ki böyle zevklerin var. Sorgulama boş ver keyfine bak.
Konuşmak istersen sana terapist numarası vereyim.
Yoo halimden memnunum
Tam tersi olanlardan sıkılmışsındır
Tam tersi itici geliyo
Parası için olabilirmi
Hayır alakası yok
Öylemi peki sence
Daha çok vakit ayırdıkları için
Olabilir
👌🏽😉
Kızların ilgisini çekmesin diye
Olabilir
Parasını yemek içindir.