Bugün saatler nasıl geçti anlamadım. Gözümü kırpmışım da gündüz bir anda akşam olmuş gibi.

yörükhanım
Bugün saatler nasıl geçti anlamadım. Gözümü kırpmışım da gündüz bir anda akşam olmuş gibi.

yörükhanım
Evet açık konuşmam gerekirse hastalığım dolayısıyla zaman mekan kavramını çok kere kaybetmişliğim vardır. Kendimi çok kez kış günü kısa kollu yalın ayak dışarıda bulmuşluğum da vardır
Sürekli evde olunca öyle oluyor. Ama belli bir düzenin varsa her gün rutin olarak yaptığın, o zaman zaman kavramı hep aynı seyirde devam ediyor
Bi ara kaybettiğim oldu yoğunluktan ama şimdi toparladım. Belki yine olabilir ama olmasın mümkünse
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Gündüzler tam da o şekilde hızlıca bitebilir hiç problem değil ama akşamlar çabucak bitip sabah olmasın lütfen yetkililere iletelim
Benim de çok oluyor, özellikle bir şeye odaklanınca ya da kafam doluyken zaman uçup gidiyor 😅 Saatlere bakınca “ne ara” oldum diyorum. Bugün seninki de biraz öyle olmuş belli. Bazen zihnin dinlenmeye, bazen de kaçmaya çalıştığında böyle hissedersin ⏳ Kendini çok yormamaya, gününü ufak molalarla bölmeye çalış 😉
Cevap
13Cevap
Hayır olmuyor.
Günde belli rutinlerimiz olduğunda zaman nasıl geçti anlamamız güç olur. Özellikle ev ve iş yaşamında aynı işleri tekrarlayan ritimler oluşunca, zamanın aktıkğını çok fazla fark etmiyoruz.
Gün aşırı fazlaca nöbetli çalıştığım için evet çoğu zaman hafta içini haftasonu veya tersi zannediyorum
Vakitsiz uyuyunca sapıtıyorum bazen ertesi gün oldu zannediyorum kafa karışıyor bir süre 😄
Evet zaman yönetimini iyi yapmamız lazım. Bazen nasıl geçiyor bilmiyorum
Evet zihnim çok meşgul olduğu için zaman hızlı geçer genelde... 😒
Bu son zamanlarda kaybettim ne ara gece oluyor ne ara sabah oluyor anlamadım
Zaman çok hızlı akıyor bazı zamanlarda
Tatildeyken evet.
Bu aralar çokça
Evet, kitap okurken olabiliyor.
evdeyken evet. işteyken hayır
mutluysam sadece.
Zaman zaman
Bâzen oluyor
Evet oluyor