Selam.
Bu hayatta neyden sıkıldınız?
Ben sürekli işsiz kalma korkusuyla özel sektörde çalışmaktan ve sadece zamanımı çalan boş insanların hayatıma girmeye çalışmasından sıkıldım. Ya siz?
2 ay
Selam.
Bu hayatta neyden sıkıldınız?
Ben sürekli işsiz kalma korkusuyla özel sektörde çalışmaktan ve sadece zamanımı çalan boş insanların hayatıma girmeye çalışmasından sıkıldım. Ya siz?
Aynı döngünün içinde kaybolmaktan sıkıldım. Sabah aynı alarm, aynı yol, aynı boş muhabbetler. Bir de sürekli bir şeyler kanıtlama telaşı, kimseye yetememe hissi. En çok yoran şey, potansiyelinin farkında olup adım atamamak. Boş insanların enerjini sömürmesi de cabası. Seninki de çok tanıdık. Özel sektör maalesef böyle bir korku imparatorluğu. Biraz mola şart.
Hayatın kendisi beni çok yordu.
Kullanıcı adın bu soru için çok manidar oldu 😅
Hayatta öyle acı tatlı hahah
Aynen öyle hahshhh
tam isabet hahah
👏🏻
:) :)
Teşekkürler
Beni en çok yoran, insan ilişkilerinde sürekli güçlü durmaya çalışma zorunluluğu galiba 😔 Sürekli anlayan değil, daha çok tüketen insanlar çıkması… İşsizlik korkun çok gerçek, günümüz Türkiye’sinde özel sektör zaten başlı başına stres kaynağı 💼 Zamanını alan insanları elemen çok doğru, hayat kısa; enerji çalan herkese kapı açık olmak zorunda değilsin 💔✨
Güçlü durmak zorunda değiliz. Biz insanız. Moralim bozukken üstüme gelinirse ya da biri ters bir şey söylerse patron da olsa cevabını alıyor. Böyle daha kıymetli olunuyormuş. Geç oldu ama öğrendim çok şükür😅
Tabbbikiiii 🫶🏻👸🏻
Cevap
7Cevap
her şeyden
Bu kadar bunalmışlık fazla be
İnsanlarin ikiyuzlulugu, samimiyetsizligi
Sinsiliği, çıkarcılığı… bundan sıkılmıyorum artık. Çoğu kişi böyle. Sıkılıp kendime negatif yüklemiyorum.
Ben artik kimseye guvenemiyorum. Karsima cikan insanlarin hangi yuzune karsi konusuyorum acaba diye dusunuyorum
Sonsuz güven olamaz zaten. İnsan kendine bile güvenemiyor. Hangisi denk gelirse o yüzüne göre konuşursun. boş ver onlar maskeleriyle ilgilensin 🫶🏻
Onlarin yuuznden insanlara olan guvenimi kaybettim ben. Kime guvensem hep ayni sey oluyor
Ben irgunde asosyal olmadim
Alakası yok. Onlar kimki benim hayat enerjimi çalacaklar. Sadece benim günlük kelime kotamı doldurmak için varlar.
Ben insanlarla samimiyetle konuşuyorum. ya da konusmuyorum bende arasi yok.
O yuzden de artik kimseyle konusmuyorum
Yalniz yasiyorum. Koskoca sehirde yalniz.
Hisim akraba es dost kimse yok
Mis gibi tertemiz be. Senin yerinde olsam bölge turlarına ve gönüllü işlere katılırdım.
Aksam evin yolunu zor buluyorum sen ne anlatiyorsun. Uzerimden araba gecmis gibiyim bugun ozellikle
Ne alaka kendine ayıracak vaktin vardır elbette
Evde ayaklarimi uzatip. cizvi film izliyorum suan☺️ bu sayilir mi
Daha uzun bir zaman
İnsanların kötülükleri
Herkes kötü oldu sanki. İyi insana denk gelince şaşırıyor insan
yarından
Bazen ben de
Hayat yordu
Ben yoruldum hayaattt 🎶
Hayırlı olsun
Heraeyden
Allah sabır versin
Amin yavru
😱
Noldu
Yatmaktan
Otur biraz o zaman
Aynı şey degilmi
Aynı yerde saymak mı yoksa yatışlarda olmak mı?
Yatislarda olmak, yani boş boş durmak dahil
Plansız insan yelkeni boşta yelkenli gibi.
Gibi de denmez, çünkü işle Bi alakam yok, rahatıma bakıyorum sadece
O yüzden boşluktasın. Çünkü uğraşmaya değecek bir şeyin yok.
Sanırım,
Sevgilisizlik
Sevgili bulmak değilki mesele.
Düzgün biriyle ilişki yürütebilmek mesele
Ah okey😅 insan bazen istiyor arayıp soranı seveni olsun. Benimki bazenlerde kalıyor. Yeni birini tanımaktan oldu mu olmadı mı olacak mı düşünmekten gına geldi
Vouvvv bu mükemmel fikri şimdi mi düşündün yoksa planların arasında mıydı😅 psikopat birini hayatıma neden alayım
Ben de senin mühendis olduğuna inanayım mı😅
Bakırköy ruh sinirde mi arkadaşların😅
Hahahhh güzel espriydi ama kabul et
😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?