Ben karşımdaki saçmalayınca önce olayı mantıklı bir şekilde açıklıyorum, baktım olmuyor kendimi tutamayıp biraz bozuyorum karşıyı🤔 ondan sitedeki bazı kişiler beni engelliyor genelde 🤣 nedense bunun büyük bir kısmı da pembeli 🤔

Ben karşımdaki saçmalayınca önce olayı mantıklı bir şekilde açıklıyorum, baktım olmuyor kendimi tutamayıp biraz bozuyorum karşıyı🤔 ondan sitedeki bazı kişiler beni engelliyor genelde 🤣 nedense bunun büyük bir kısmı da pembeli 🤔

Aynı şekilde mantıklı konuşmak konusunda tutamıyorum. Bazen o kadar saçma fikirler geliyor ki insanın karşısına çenemi tutacağım dememe rağmen her seferinde yine anlatmaya başlıyorum.
Bir de kendi saçmaladığını fark edemeyip seni saçmalamak ile itham etmiyorlar mı 🤣
Maalesef😣
Dış görünüşte taraf tutanlarn hepsini neyse , bunu yapan çoğunlukla hem cinslerim. Bende açık bir olunca her bxku söylerler ama yanında çıplak kaslı erkekler olunca hiç bir şey olmaz gibi devam etmeleri haha gelde neyse 😹 bende 190 falan severim kılıf kıyafete ayar olmam ama yani taraf tutmaları beni çok bozuyor caturcum
Sabırlı bir mizaca sahibim. Karşı koyduğum konular var. Gerek yok dramaya, aksiyona efor sarf etmiyorum kimsenin rehabilitasyon merkez ünitesi değilim. Üyeleri düzeltemem. Uyarırım sadece. Sitedeki olayları büyütmeyi sevmem, işlem uygularım. Cahille tartışmaya girilmez , zaten bu yüzden moderatörüm. 💁
Ben de en çok haksızlık görünce kendimi tutamıyorum, dilim çok hızlı çalışıyor 😅 Özellikle birine bile bile haksızlık yapılıyorsa, sakin anlatayım derken bir bakıyorum iğneleyici moda geçmişim 🎯 Pembelilerin seni engellemesi normal, herkes aynaya bakmayı sevmiyor. Ama bazen haklıyken üslup yüzünden haksız konuma düşmemeye dikkat et, tadı orada kaçıyor 😉💬
Cevap
5Cevap
Herhangi bir saygısızlığa şahit olduğumda ya da yaşadığımda diyelim.
tutmaya çalışmam.
hahaha ben seni daha engellemedim bence hiç engelliceğim durum olmaz arada KS alakalı sorularıma cevaplıyorsun işime yarıyor mggjkvjcfk
Çıkarcı seni 😱
Çıkarımsız iyilik nasıl oluyor 🤔
Biz de iyilik çıkarsız olur çıkarımsız iyilik ilk kez duyuyorum 🤔
İyi başladın sonradan bozdun fırsat bu fırsat dedim ben de 😈
Çıkarcılık yaparsan olacağı bu 😱
Haksızlık olunca tutamıyorum kendimi hemen sinirleniyorum savunmaya geçiyorum kim olduğu fark etmiyor Haksızlığa tahammülüm yok:)))
Nerede nasıl davranacağını ayarlayamayan profillerle samimiyetle lakayıtlığı karıştırdıkları zaman tutamıyorum kendimi..
Samimiyetsiz insanlara karşı, kontrolümü kontrollü bir şekilde kontrolsüz hale eviriyorum.
Bir şeyin olmayacağını bildiğim halde inat etmem
Haksızlığa gelemem
Bende salağa yatanlara
Küfür 😂🤣
çok ayıp 😱
Laf sokmadan olmaz reis 🤣
Laf sokmak farklı küfür etmek farklı 🤔 laf sokmak küfür etmeden küfür yemiş etkisi yaratır 🤣
Tamam işte aynı şey 🤣
Çikolata konusunda🥲
az ye ya
az ye a. yav
az ye aq
KS'nin sansürü aq her şey bitti milletin yazdığını değiştiriyorlar.
tamam fazla ye taşikardi geçir 🤔
Kıskanınca..
Diyet yapmakta pek istikrarlı değilim
Özlemek konusunda...
Saygısızlık
Haksızlık
Haksızlık olduğunda
Fedakarlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?