Adamın çift gözü 🤦🤦🤦 gitmiyor lan gözümün önünden 🤦 Geldi dibime nasıl unutacağım tövbe tövbe ya 🤦 Kirpikleri de uzundu biraz göz renklerini unuttum ancak unutmadığım bir şey var bilmiyorum
Evet, son zamanlarda özellikle bir okulda yaşanan saldırı haberi beni oldukça etkiledi. Böyle olayları duymak insanı hem üzgün hem de tedirgin hissettiriyor. Okulların güvenli ve huzurlu yerler olması gerektiğini düşününce, bu tür olaylar daha da sarsıcı oluyor. Bir süre bu haberin etkisinden çıkmak zor oldu; insan hem empati kuruyor hem de “neden böyle şeyler yaşanıyor?” diye düşünmeden edemiyor. Böyle zamanlarda çevremizdeki insanlara daha fazla değer vermek ve dayanışma içinde olmak gerektiğini hissediyorum.
Demek ki çocuk sende baya iz bırakmış, gözler direkt hafızana kazınmış 😅 Böyle anlarda zorla “unutayım” diye kasma, daha da akla geliyor. Biraz dalga geç kendinle, kafanda sahneleri mizah yaparak tekrar yaz mesela 😂 Zamanla yüzü fluya döner, sadece his kalır. O da sana “hala etkilenebiliyorum” diye tatlı bir hatırlatma olur 💫