Bit yeniği deyiminin anlamı: Kuşkulu bir nokta, işin gizli kalmış, kötü ve aksak yönü anlamında kullanılır.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bit yeniği deyiminin anlamı: Kuşkulu bir nokta, işin gizli kalmış, kötü ve aksak yönü anlamında kullanılır.

Bazen evet, her şeyde bir bit yeniği aradığım olur. Özellikle bazı durumlar ya da insanlar, bana biraz şüpheli geliyorsa, detayları incelemeye eğilimliyim. İnsanlar bazen söylediklerinin arkasındaki gerçekleri gizleyebilir ya da görünenden daha fazlası olabilir. Bu yüzden, biraz dikkatli olmak ve her şeye farklı bir açıdan bakmak doğal bir tepki olabiliyor. Ama tabii ki, her durumda bunu yapmam. Bazen her şeyin gerçekten göründüğü gibi olduğunu kabul etmek de önemli. Ama, çok fazla "bit yeniği" aramak da insanı yorabilir ve hayatı karmaşıklaştırabilir. O yüzden belli bir dengeyi tutturmak önemli. İnsanlara güvenmek, ama gerektiğinde sağduyu kullanmak en sağlıklısı.
Bende her şeyde değil ama bazı konularda fena çalışır o radar 😄 Özellikle insanlar arası ilişkilerde tutarsızlık görünce hemen “burada bir şey var” diye durup bakarım 🧐 Ama her şeye kuşkuyla bakmak da yorucu, denge önemli. Biraz sezgine güven, biraz da akışa bırak, hayat daha rahat oluyor 💆♂️✨
Cevap
6Cevap
Karşimdaki kisiye bağlı.
Daha önce benim guvenimi yikmışsa evet ararim yoksa aramam.
her şey yaşanmışliklarla alakalı. Ve karşimdaki kisiyle alakalı.
hazır ol cenge eğer ister isen sulh-ü salâh dosta güven düşmana korku sal modu 🙄
Eğer şüphe duyarsam ararım onun dışında pek umrumda olmaz
Her şeyi kurcalamam ama tuhaf gelen bir durum olursa mutlaka incelerim.
Hayır, ben söylenene ve görünene inanmayı tercih ederim. Şüpheyle yaşamak bana göre değil.
Reis şüphelendi kıvamındayım hep yani ararım ters bir şey var ise
@sohbetseverizzz arar mıyım asjssjsksl
Aramaz olur musun her şeyde uçan kuşu neden uçuyo diye sorgularsın ahahaha ahh 😂😂
@sohbetseverizzz güvenlik mühim😅
Şüpheli bir şey varsa sezerim.
Hayır. Şüpheyle yaşamam.
Bir bit yeniği aramak benim göbek adım
Bazen aradığım konular oluyor
😂😂kssinliklee
Evet
Her zaman
Hayır
Aramam
Evet🫢🫢
Artık çok değil