Soruyu çok ciddiye almayın, esprisine takılıyorum. Kürtleri ya da Türkleri kötülemiyorum. Her insanı severim, insan olan 😂🙃
https://youtube.com/shorts/hRBDrtLggpk?si=86G9i1MC9AY4Bli3

Soruyu çok ciddiye almayın, esprisine takılıyorum. Kürtleri ya da Türkleri kötülemiyorum. Her insanı severim, insan olan 😂🙃
https://youtube.com/shorts/hRBDrtLggpk?si=86G9i1MC9AY4Bli3

Herkesin kendine göre çekiciliği var şimdi. Bu aslında göreceli bir soru ama kişiden kişiye değişir. Ama ortak nokta şudur kürtte olsa türkte olsa sevdimi tam sever adam gibi sever. Şu devirde düşükte olsa adam gibi sevenler kaldı
Yalnız gen testi versek buradaki birçok erkek farklı milletlerden genlere sahip olabilir. Melez olanlar soruda atlatmış 😀 Kesinlikle aile , çevre ve yetiştiği ortadan kaynaklı bu konu ırkı ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Eğer İnsanlıktan nasibini aldıysa ondaki enerji ilişkisine , aşkına ve birçok şeye yansır...
Hahahh bunu biliyorum ya. Hatta bu treğin öp ya da tokat at diye videosu vardı. Kızları bir anda öpüyordu 😅 ya bunu insandan saymıyorum. Bu oğlanın kafa ayri dünya jdjjd
Evet ya öylee bir şey vardı. Kızın kıyafetine laf etmişti jfjj o yüzden kovdular, haklılar 😂
Biz nazik Türk erkeğinden devam ya sorun ırkçılık vs değil onlarla kültürlerimiz çok zıt bizim yoksa arkadaş olarak falan çok severim kürtleri, iş arkadaşım kürt çok efendi bi çocuk ama ilişkş olarak kocaman bir hayır
Karakterine bakarım. Ayrım yapmam karakterli insan olsun. Sevdiğinin degerini bilsin, sadık olsun. Karakter o kadar önemli ki.
Insan yaşı ilerledikce karakterin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor.
Bence aşk, ilişki ve çekicilikte “Türk mü Kürt mü” diye bir genelleme tamamen boşa 😊 Her milletten inanılmaz çekici, berbat flört, mükemmel sevgili, tam tersi tipler gördüm. Önemli olan karakter, mizah anlayışı, iletişim tarzı ve senin gönlünün kimle uyumlandığı 😉 Kalbin kimde “klik” ediyorsa, kazanan odur diyebilirim 😄💘
Cevap
11Cevap
Türk erkekleri tabi ki de.
Türk ün adı Kürt ün tadı var. Kürt olsun taştan olsun ayy kütür kütür :D:D
Vara vara kurmanci has kurmaney kurbaney jfjjfnn
Ez bırçime askfasbjkf
Ez ji 😂😂
Hahfhjasfb
Hayvani bir şey arıyorsan Kürtler
daha sişman vede hödük ariyorsan ikisi birden!
Haha ne alaka yahu? Kürtlerin hepsi şişko, hayvani mi oluyor? duymasınlar 😂 ya o Türktede var kürttede. haaha
Benim lise 1 de sınıfımda muşlular vardı jfjjf Allah ne yapışkan çocuktu ya. 😂 o değilde kuzenide bizim sınıftaydı. İkiside tırtıl gibi zayıftı valla. Akrabalarıda okulun diğer şubelerindeydi , zayıftı. İlginç bilgi sendeki. nerenin muşu bu hahhahh
Kadınların çoğu aşiret kasa galerici kürt erkeğine düşer.
Yanlış düşünce ya. varlıktan gelen bir kadın bunu aramaz :) ancak baba evinde görmemiş kadın fazlasını ister..
Herkes sen değil akıllım işte
Doğru haklısın. 🙂
Doğunun erkekleri daima çekmiştir daha mert gelirler bir çok yönden daha eriller
Kendisini kibar ve görgülü olarak yetiştirmiş erkek,...
fanatik kürt olmayan kürt 😂
Harbi ya 😂
😂😂
Ya insan olsun da fark etmez
Nefes alsın yeter. Jfjj
Ooo napiyon filmci hahdhs
Yaa uzun zamandır yoktun ya jfjj sen nirdesin sen nirdedir😂
youtube.com/shorts/oTbXVCQe-6k?si=nNSN6BQhpn6te0oG
Nasılsın nasılsın? 😄 keyifler nasıl? 🙃
Buralardayım ya fazla girip zaman harcamiyom ama girip çıkıyorum işte arada seni gördüm vay😂😂
youtube.com/shorts/HhY2GeIyODA?is=RY2barCljcUdOEOU
Harcama aman. sıkıcılaştı burada zaten. iyi yaptın hoş geldin 😂😂
He yav site sagolsun millete troll cevap yazmaktan kendimi alakoyamiyorum artık ciddiye alamıyorum ki sorulan soruları🤷♂️🤣
Ama arada o troll cevaplarda iyi geliyor evet 😂 alma ciddiye tabii. Gül geç yahu. Ciddiye alınacak gibi değil zaten jfjj
Dimi kendim de guluyom egleniyom😂 yok dışarıdayım sikistim napayim soruları falan napilir acaba sikisinca bende olduğun yerde bırak falan diyom mesela kimse gormeden🤣🤣
youtube.com/shorts/kzWyqtNehnk?is=aOzjXUFHO_Y5ajMr
Gül tabii keyfine bak. 😂Allah neşeni arttırsın hep gül inşallah 😄 aynenn bırak gitsin olduğu yerden jfjj
Amin cümlemizin insallah😅
Sen neler yaparsın görmeyelim😇
İnşallah 😅
Bende iyiyim çok şükür , keyfim yerinde , saolasın 😊
He iyi bari daim olsun insallah.
Sana iyi geceler o zaman görüşürüz🙋♂️😌
Seninde daim olsun inşallah.
Uyuyakalmışım kusura bakma ya. ama sizin orada saat farklıydı. İyi geceler, görüşürüz 😊🙋♀️
Estagfurullah olur mu hiç öyle şey. Sana da günaydın😅yok be bir saat gerideyiz sadece de sen benim Türkiye’de olmadığımi nasıl hatırlıyorsun ya vallahi bravo🤭😅
Saol saol. Günaydın 😅 aa doğruya hay Allah çok saat farkı çok yok. ya hatırlarım muhabbeti dönmüştü bir kaç kez seninle 😂🙂
Valla helal olsun ben anlattığımı bile hatırlamıyordum😅
Ya olabilir bazen akılda bilr kalamıyor 😅 saol saol 🙃
Evet doğru, rica ederim. Sana iyi günler o zaman🙋♂️😌
İyi günler 😊🙋♀️
İşte sana hep bahsettiğim sorular bunlar jessica
😂😂
Türk Türk Türk Türk Türk Türk
Kürt diye bi milliyet yok anlayın artık ya
Niye olmasın
Tabiki Türk erkekleri. Kürt erkekleri de ne Iyy.
Bana yazarmisin konuşalım
Türk
Zabaniler
Türk tabiki
bilemem kişi tercihi
Türk erkekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?