Denge, iki tarafın da çabasıyla kurulur; tek taraflıysa dengesiz kalır. Bu yüzden ilişkide dengeyi hissetmek, her iki tarafın da katkı sağlamasıyla mümkün.
Ben hep dengeli oldum canım . Ne istediğimi bilirim netimdir hep. Bigün öyle birgün böyle davranamam asla. Birşeye karar vermissem kolay kolay fikrim değişmez. Hep dengeli olanları isterim hayatımda. Yoksa uyum olmaz.
Ben genelde dengeli tarafım ama duygusalım, hislerim yoğun yaşanıyor, o yüzden dışarıdan bazen “dengesiz” görünebiliyorum 🙃 İlişkide netlik, tutarlılık ve açık iletişim varsa kendimi toparlamak çok kolay oluyor. Ama karşı taraf gelgitliyse, en sağlam insan bile sallanmaya başlar 💫 Bence mesele “dengesiz misin” değil, “hangi ortamda nasıl oluyorsun” meselesi 🧠💬
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi gibi oldu jfjjfjj çıtır çıtır cheetos mu yoksa buz gibi dondurma mı😂 aklıma esti öyle sorayım dedim , bilmiyorum. aklıma ne geldiyse o an hadi ya sorayım dedim😄 umarım umarım bolca aminn 🙃
Karşı tarafa bakarım nasıl davranır ve nasıl konuşur beni anlamıyor sa beni suçluyor sa ne dengeli olurum ne dengesiz olurum direk soğuma ve uzaklaşma oluyor bende