Şu an çalışmıyor olmama rağmen bende bile bir huzursuzluk var. Neden acaba? 🤔

Şu an çalışmıyor olmama rağmen bende bile bir huzursuzluk var. Neden acaba? 🤔

Pazartesi bence toplumsal olarak oluşturulan bir sendrom. Aslında sıfırdan bir hafta, sıfırdan bir enerji olduğu için güzel. Her şeye start vermek için pazartesiyi bekler herkes ama pazartesiden de nefret eder garip bir paradoks 😂 Sendrom kısmına gelince bende sendrom yok her önemli sürece mutlaka pazartesi başlama takıntım olduğu için severim 😅
Ne mutlu size 😄
11 gibi uyandım kızlar soruyor sitesine girdim.
Pazartesiyi hiç sevmezdim is hayatındayken ve okul hayatımda. Kasvetli bir gün gibi gelirdi. Ama şimdi çalışmıyorum o yüzden pek fark etmiyor benim için.
Dışarı cıkıp hava almak pazartesi sendromuna iyi gelecektir, iş hayatı olmayanlara.
Dısarı çıkıp gezeceğim biraz ben de, hava güzelken tadinı çıkarayım.
Pazartesi sendromu aslında biraz “yeniden başlama” kaygısı 😊 Çalışmıyor olsan bile, kolektif bir enerji var: herkes koşturuyor, hafta yeniden açılıyor, sanki “ben de bir şey yapmalıydım” duygusu geliyor.
Ben genelde pazartesiyi minik ritüellerle yumuşatıyorum; güzel bir kahve, kısa yürüyüş, haftaya tek bir küçük hedef koymak mesela ☕🚶♀️📅
Evet tam da böyle.
Teşekkürler İremciğim. 😄
Cevap
10Cevap
Pazartesi günü olduğunu düşünmeyerek
öyle bir şeyim yok.
Çok şükür öyle sendromum yok aksine pazartesi gününü daha çok seviyorum
Süper
Atlatamiyorum ama çok yoğun olduğu için bir şekilde geçiyor. 6 saat ders ve nöbet var bugün 🫤🫤
Kolaylıklar dilerim
Teşekkürler efendim 🙂🙏
Hafta içi ritmine kapılmandan dolayı öyle hissediyorsundur, ben genelde pazartesileri sevdiğim bir film izleyerek kafamı dağıtıyorum.
atlatamıyorum hayeller ve hayatlar modunda kalıyom
Bana bütün günler birbirinin aynısı gibi geliyor
Zaten öyle de, Pazartesi ayrı bir cins.
Salı öyle gelirdi bana. Ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir gün 😂
Salıymış gibi düşünüyorum.
Güzel taktik
Pazartesileri severim
Kedimle vakit geçiriyorum
Salıyorum genelde
İse gideceğiz mecburen
Çalışıyorum
Atlamıyorum