Kişilik & Karakter 2 ay Pazartesi sendromunu nasıl atlatırım? Aşkokuşko23 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Nasıl atarım 😫😫🍷 Pazartesi sendromunu nasıl atlatırım? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. En sevdiği gün pazartesi olan bir benim bir de 3 5 kişi herhalde. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Öğlen oldu geçiyor geçiyor. Dünya Mutluluk Günümüz Kutlu Olsun ☺️ 0 1 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Öyle günmü varmış 😂 Yorumla
Darıso Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Atlamaz o ya zor bi is 1 12 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Akşam ola hayrola Yorumla Darıso 2 ay Vallahı aksam sabah fark etmiyor bende tüm hafta atlamıyon Yorumla Darıso 2 ay Atlamıyor Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Noye senin meslek ne beybi izin felan yokmu Yorumla Darıso 2 ay İzin yok maalesef Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Ne işi yapıyosun ki öyle Yorumla Darıso 2 ay Aman boş ver Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Mit felanmısın😂 Yorumla Darıso 2 ay 🤫🤫🤫🤫😂😂😂😂 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Aha seni teşhis ettim yakalandın beybi bu yüzden sana istek attım 😂 Yorumla Darıso 2 ay Abo kaç kaç kaç Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Sen nerelisin karadeniz mi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bugün pazartesi değil de salı gibi düşün 0 1 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Oğhoo oha olsa yıl da 2016 gibi düşünürüm ama gerçekler her zaman acıdır😂 Yorumla
zülfiye_asln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay Neden noluyor ki pazartesi 🤣🤣🤣 3 8 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Hafta başı😂😂 Yorumla zülfiye_asln_ 2 ay Hafta başı sen ne iş yapıyosun🤣🤣🤣 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Çalışıyorum 😂 Yorumla zülfiye_asln_ 2 ay Vala işin zor bide her sabah erken kalkmak daha kötü 🤣 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Kız olup akşama kadar yatmak vardı 😂 Yorumla zülfiye_asln_ 2 ay Ben yatıyorum akşama kadar🤣🤣 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Sana yazmış olabilirim😀 Yorumla zülfiye_asln_ 2 ay Olabilir 😅😅😅 Yorumla
patateskızartmasu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 2 ay Patates sendromu diye okudum ya şdmdldldl 1 8 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Lan yoksa patates mi yazdım 😂😂 Yorumla patateskızartmasu 2 ay Pazar gününü cumartesi gibi yaşa sendrom falan kalmaz Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Ben seneyi 2015 gibi tercih ederim😂😂 Yorumla patateskızartmasu 2 ay Hiç doğmamış olmayı tercih ederdim Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Keşke yatakta kalsaydım ulaşamadan😂 Yorumla patateskızartmasu 2 ay O diğer yarım oluyor yalnız şdmdldld Yorumla patateskızartmasu 2 ay X kromozomlarımdan yalnızca biri Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Nasıl yani tamam işte ikimizde tünele giremeden kalsaydık hiç yoktuk x kromozom karıştırma şimdi 😂😂 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% 2 ay Gülerek 😂 1 1 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Olmazz😂 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gecer gecer zamanla 1 1 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Geçen sadece zaman Yorumla
Sude899999 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Çok kötü sıkıcı 0 1 Yorumla Aşkokuşko23 2 ay Pazartesiler kaptılsın shsjsk Yorumla
Kızlar Ne Diyor
En sevdiği gün pazartesi olan bir benim bir de 3 5 kişi herhalde.
Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.
Öğlen oldu geçiyor geçiyor. Dünya Mutluluk Günümüz Kutlu Olsun ☺️
Öyle günmü varmış 😂
Atlamaz o ya zor bi is
Akşam ola hayrola
Vallahı aksam sabah fark etmiyor bende tüm hafta atlamıyon
Atlamıyor
Noye senin meslek ne beybi izin felan yokmu
İzin yok maalesef
Ne işi yapıyosun ki öyle
Aman boş ver
Mit felanmısın😂
🤫🤫🤫🤫😂😂😂😂
Aha seni teşhis ettim yakalandın beybi bu yüzden sana istek attım 😂
Abo kaç kaç kaç
Sen nerelisin karadeniz mi
Bugün pazartesi değil de salı gibi düşün
Oğhoo oha olsa yıl da 2016 gibi düşünürüm ama gerçekler her zaman acıdır😂
Neden noluyor ki pazartesi 🤣🤣🤣
Hafta başı😂😂
Hafta başı sen ne iş yapıyosun🤣🤣🤣
Çalışıyorum 😂
Vala işin zor bide her sabah erken kalkmak daha kötü 🤣
Kız olup akşama kadar yatmak vardı 😂
Ben yatıyorum akşama kadar🤣🤣
Sana yazmış olabilirim😀
Olabilir 😅😅😅
Patates sendromu diye okudum ya şdmdldldl
Lan yoksa patates mi yazdım 😂😂
Pazar gününü cumartesi gibi yaşa sendrom falan kalmaz
Ben seneyi 2015 gibi tercih ederim😂😂
Hiç doğmamış olmayı tercih ederdim
Keşke yatakta kalsaydım ulaşamadan😂
O diğer yarım oluyor yalnız şdmdldld
X kromozomlarımdan yalnızca biri
Nasıl yani tamam işte ikimizde tünele giremeden kalsaydık hiç yoktuk x kromozom karıştırma şimdi 😂😂
Gülerek 😂
Olmazz😂
Gecer gecer zamanla
Geçen sadece zaman
Çok kötü sıkıcı
Pazartesiler kaptılsın shsjsk