Kimse anlayamaz çünkü kadınlar kendileri de anlamıyor. : ))
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben anlıyorum. Anlamanızı asla tavsiye etmem. S.. tir edin oğlum niye anlayacaksınız ki? Hiçbir şey hissedemezsiniz. Zamparanın ölümü budur. boş ver tribine eyvallah diyin. G**tünde dolaşın. Acı çekin. O zaman sevebilirsiniz çünkü.
Bir kadının tek derdi evlenmektir başka istediği bir şey yok
Anlamıyorsun işte :D Her isteğe göre kadın var kardeşim. İster boynuna basarak s.. k ister prenses gibi davran istersen de evlen. Bunu çok çeşitlendirebiliriz. Genellemeye kapalı bir konu.
Peki evlenmek istemeyen bir kız neden evlenmez
Kategorize edemem ama evlenmek istemeyen bir hatun ya seni beğenmemiştir ya başka hayalleri vardır ve peşinden gitmek istiyordur ya da bağlanmaktan kaçan o.. punun tekidir. Sen her şeyi kendi emeklerine yorarsan, şunu yaptım bunu yaptım olmadı, anlamadı falan hata edersin. Olay senin dışında dönüyor kardeşim. Canlı bir organizma neticede, düşünüyor, kuruyor, hissediyor filan. Verdiğinin karşılığını bekleme. Sen kendin ol. Gerisini de s.. tir et. Bir şey olsun diye çabalama yani. Seni seven ve olduğun gibi kabul eden biri de vardır. Karı kız işlerinde olay bu. Eğilip bükülme yani dik dur. Biri gelir helal lan der sana. Helal olsun istediğim bu işte mk. S.. tir et yani hiç kasma. Sen ne istiyorsun kardeşim? Onu iyi çöz. Karıyı s.. tir et.
Bence bir kadın erkeklere güvenmediği için evlenmez yoksa diğerleri tıkır tıkır evleniyorlar
Erkeklerle arası iyi değildir yani
Alakası yok
Sevgilisi olan Her kadın verir mi
vermez
Niye sebep
Kimisi dini sebeplerle, kimisi seni beğenmez, kimisi ekonomik statünü beğenmez hani yedirip içirmen, gezdirmen, hediyeler filan vermen gerekir, kimisi kültürel seviyeni beğenmez, kimisi sarışın seviyordur, kimisi uzun boy seviyodur, değişir yani.
Ben fakirim diye beğenmedi heralde en son vasizfsiz i** demişti
Ama gelme ihtimali var mı bana senve
Sence
Olabilir.
Gelir mi sence bana ihtimali var mi
Sanmıyorum.
İkidebir sanalda sinayl atiyor takipçi eksiltme ekleme mesajı aç kapa falan dikkat çekmeye çalışıyor bana karşı yapiyor
Sinyal atiyor
Belli olmaz o ya. Yüz yüze görüşün kanka. Sen bu kızı istiyorsun anladığım kadarıyla. Biraz isteklerine cevap ver çabala onun için. Bunu ona göster, hissettir. O zaman döner muhtemelen.
İnan çabaladım zaten yapacak başka birseyim yok
Erkek arkadaşı varmis
Büyük ihtimal ben ona cabalayinca sevgilisinden ayrıldı çok fazla kişiyi takip etti siyah ekran koydu falan belli ayrildigi
Ona teklifi basınca arkadaşına danisti beni falan ama yine reddetti
Kardeşim boş ver o zaman. Kendine saygın olsun. Ne yapacaksın biliyor musun? Vasıfsızsan eğer ciddi şekilde vasıflı olacaksın. Para kazan. Hayatını düzene koy. Bu karı kız meselesi değil, hayat meselesi. Dünya klasiklerini okumanı öneririm. Sana bir liste vereceğim.
George Orwel - Hayvan Çiftliği
Stephane Zwaig - Olağanüstü Bir Gece
Muhteşem Gastby
Dostoyevsky - Suç ve Ceza
Dostoyevsky - Ecinniler
Tolstoy - Anna Karanina
Dostoyevsky - Karamazov Kardeşler
Aşk ve Gurur
Uğultulu Tepeler
Hanry Cheriere - Kelebek
Yüzbaşının Kızı
Adam Faver - Empati
Adam Faver - Olasılıksız
Alacakaranlık serisi
filan. Dünya klasiği adı altında satılan her şeyi oku kardeşim. Biraz hayat görüşün olur.
Ondan sonra ne yapacağına karar verirsin zaten. Emin ol düşünülmesi gereken her şeyi düşünmüşler. Yapılması gereken her şeyi yapmışlar. Sadece öğrenmek gerek.
Hayatımı düzene koysam ne olacak hayatta benim bir hedefim yok ki ben evcil bir insan olmuşum evden dışarı çıkmıyorum
Seni ekliyim mi arada konuşuruz iyi gelir
Kadınları anlamak zor, doğru 😄 ama “kimse anlayamaz” kısmı biraz kaçış cümlesi gibi.
Aslında kadınlar da erkekler de çoğu zaman ne hissettiğini tam çözemiyor.
Duygular hızlı değişince “tutarsız” görünüyoruz.
Dinlemeyi bilen biri olunca, kadın da erkek de gayet güzel anlaşılıyor aslında 😉💬
Cevap
3Cevap
Anlıyoruz ama birbirimizi değil 😅😂
Türk kadınlarını anlamaya çokta meraklı değilim
Biraz ben
Doğrudur
Meslek sahibi olan kariyer yapan bir sürü kadın var onlar kadın değil mi?
Askeri pilot olan bile kadın var
Onlar da evlendi ama
Evlendiler aynı zamanda meslek sahibiler demekki tek dertleri evlenmek değilmiş
Zordur
Evlenmek istemiyor musun sen
Erkeklerle anlasmakta sorun çekiyor musun?
Anlayamıyoz
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?