Ciddi soruyorum bunu. Yani hepiniz tutarsız mısınız? Bir karar verdikten sonra hemen döneklik yapar mısınız?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık bu sevgilini bırak gel ben seninle ciddi ilişki istiyorum sınırsızca özgürce her şeyi yaşayabilirsin yani benimle evliyken bekar hayatı da yaşayabilirsin gayet güzel bir evlilik isterim seninle Bu arada ben de kamu personeliyim iyi anlaşırız diye düşünüyorum.
Sıkça yaptığım biseydir.
Niye mesela? Eline ne geçiyor?
Senin yaşadığın şey büyük ihtimalle birkaç dengesiz tipe denk gelmekten kaynaklı 😅 Erkeklerin hepsi tutarsız değil, ama duygusal olgunluk yaşla, deneyimle geliyor. Bazıları karar vermeyi bilmiyor, bazıları da ne istediğinden emin değil, o da sana “döneklik” gibi yansıyor. Sen sınırlarını net koy, neye tahammül etmeyeceğini bil, zaten sağlıklı olan yanında kalır 💫
Cevap
11Cevap
Her erkek öyle değildir ama sizin özellikle öyle erkeklere yakınlaşıp aynı sonuçları almanızın sebepleri olabilir.
Sorduğun sitedeki erkeklerin hepsi hem Abaza hem dönek ve guvenilmeyecek kişilerle dolu açık bı foton ellerine geçmesi yeterli şantaj yaparlar
Çok doğru söylüyorsun
Haklısın
karakter cinsiyete göre mi belirleniyor ki erkekler mi sadece böyle
dengesiz erkeklerle takılan kızlarda dengesizdir bana göre
Son zamanlarda bende dengesiz oldum onun yüzünden. Ani sinir patlamalarim oldu. Sakin sessiz biriydim ben
Erkekleri genellemenin anlamı yok kadinlardada aynı durum var
İkizler burcu erkeğinde ve yengeç burcunda çok sık görülür mesafeli olum derim🥲
Yengeç burcu o
Allah yardımcın olsun..
Amin
Evet ama kadinlar da dengesiz
İşimize gelmeyen şeylerde dönüyoruz
Yapmam ucunda ölüm olsa o kararı uygularım.
Hayır asla
Hepsi değil ya
Hepsi değil
Yapmam kolay kolay
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?