Zamanın da benimle birlikte olan çıkan kişi, deli, Grzkli bilmem ne diyordu kendisini sevdiğim halde. Benden gittikten sonra iki yıl biriyle konuşmuş bu sefer onu kendisi istemiş ama, nikahsız aynı eve kadar çıkıyorlar düşünün, imam var sadece olayda. Neyse anneannesi anlattı bu olayı anneme o sıra duydum, kızı kimse sevmemiş altın vs takmamışlar, nişan söz vs hepsini kız tarafı kendi kendine yapmış erkek tarafı gitmemiş, düğün ertelendi deniyordu çünkü, ardından eximin annesi bu kızı sevmiyorum demiş galiba oğluna, o da yapıştı kaldı kız üzerime anne, sen istersen bırakırım ama demiş. Şimdi bu oğlan hem kendisini seveni sevmiyor, kendi ilerlemek istediği kızı da yapıştı kaldı diyor, bu erkekler kimi seviyor şimdi anlamadım? Ve kızın bu sohbetlerden haberi bile yoktur eminim. Narsistlik değil mi bu?
Fazlasıyla.. Bu durumdan haliylen kadınlarda etkileniyor çünkü ona da sirayet ediyor.. Ve kadınlar duygularını erkeklere nazaran daha fazla dışarı vurdukları için sanki sadece kadın dengesizmiş gibi bir imaj çiziliyor.. Erkeklerin dengesizliği sinsi ve bulaşıcıdır..
Bu eximin annesi oğlunu uzaktan sevdiğim için uzaktan kimse sevilmez senin aşkın gerçek değil demeye getirmişti, bazen kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmaz, ilahi adalet diyorum ama kıza da üzüldüm yalan yok
Ben o kızı iki yıl olduğunu düşünmüyorum knka, ben hayatında iken bana o kadar ilgisizdi ki son günlerde hep birinin varlığını hissediyordum açıkçası, o kız o olmalı.
Biliyordur, çünkü beni engelliyordu kızın hesabından bile, ya kendisi yapıyordur, ya kız beni Allah bilir nasıl anlattıysa bilmiyorum tabi, önemli de değil zaten ilahi adalet yerini bulur her zaman😂
Doğru kişiyi bulunnn. Sonra erkeği kadını bklamayınnn. Erkeklerin çoğu da aynı şeyi kadınlar için söylüyor kanka. Bak senin için daha hayırlısı olmuş senle aynı yola girse kim bilir neler yaşatacaktı sana. Ama hala aklın onda...
Tabikide, nefret ediyorum, normal de bence, hem benim zamanımı heba etti, hem boş yere umut verdi, burada tüm olanı biteni anlatsam ztn hak verirler ama gerek duymadım.
Anladım kanks. Aynı duyguları çoğumuz yaşadık heralde iyi anladım. Uzun uzun açıklamana gerekte yok zaten burada ki insanların çoğu gebeş kaplumbağa. %100 haklı olsan bile hak veren senden beklentiye girdiği için vermeyen de cahil troll olduğu için vermeyecek gereksiz :)
😂o işleri siz daha iyi yaparsınız, şaka şaka her cinsin iyisi kötüsü var, genelleme olsun diye sormadım soruyu da dikkat çekici olsun diye, yazıyı okusalar anlarlar ztn.
Gerçekten, hadi bana takıntılı dedi sevdiğim için, ben tek başıma sevmiş olabilirim, ama o kızı kendi seçtiği halde niye öyle diyor? Çok karaktersizce ya kıza üzüldüm cidden