Kendinizi insanlardan soyutlama hissi can yanmanızdan kaynaklanıyor. Karşınıza yanlış insanlar çıkmıştır buda sizde hayal kirıklığı olusturmustur. Ama hayatınıza kendinize iyi gelecek insanlar sokabilirsiniz. O can yanmalarınız doğru insanlarla son bulacaktır.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Düzgün iyi bir insan bulmak çok zor, herkes çok bencil ve acımasız, kimle konuşsam sürekli iyi niyetim kullanılıyor ve hep zarar görüyorum bu yüzdende kendimi koruyabilmek için insanlardan uzaklaştım, ama yalnızlıkta bir yere kadar benimde düzgün birileriyle iletişim kurmak en doğal hakkım
Yalnızlık bazen fiziksel acı gibi gelir, o yüzden “canım acıyor mu?” diye sorman çok normal 😔 Yıllarca insanlardan uzak kalınca kalbin kabuk bağlıyor, sonra da hem kimseyi istemiyor hem de içten içe ilgi bekliyorsun. Şu an hissettiğin şey bozukluk değil, ihtiyaç. Ufak, güvenli bağlantılar kurarak başlarsan içindeki sızı yavaş yavaş hafifler 💔🕯️
Tak kulaklığı bi koşu bi yürüyüş ya da bisiklet turu çantana bi kitap bitir sporunu al bi kahve otur bi yere oku kitabını iç kahveni mis düzenli yap bunu misss
Vay be nasıl dayanıyorsun buna? Bana çok ağır geliyor. Yani ben sanatçıyım kendi halimde takılırım, kahvemi kitabımı da okurum, dışarıda tek başıma da vakit geçiririm ama bir noktadan sonra insan yanında birisi olsun istiyor, insanız sonuçta
Dert edinmek için çok kısa sağlıklıysan dermansız bi derdin yoksa her uyandığın güne şükret hepimizin öğrenmesi gereken ilk şey mutlu olmayı bilmek bence biz mutlu olmayı bilmiyoruz ama ben öğrendim umarım herkes bunu başarır sokakta da kalsam bugün de yıldızları izlemeye fırsatım oldu diye sevinirim keşke önceden de böyle yapsaydım 🥰