Mutlu olamıyorum artık hep böyle mi olacak ne yapmam lazım ne oldu bana
1 ay
Mutlu olamıyorum artık hep böyle mi olacak ne yapmam lazım ne oldu bana
Hayır hep böyle olmayacak, ümitsizliğe kapılmayın şu anda içinizde bulunduğunuz durum tamamen geçici.
Öncelikle bu durumun gecici olduğunu kabul edin lütfen , böylelikle daha kolay atlatirsınız.
Herkesin hayatında yorulduğu, isyan ettiği zamanlar oluyor.
Ama hepsi zamanla geçiyor.
Bazı insanların döngüleri olur numerolojide buradan hesablanir bu döngüler 9 senede bir tekrar eder maneviyata Ilgın var mı ya da ruhsal gelişime
Var evet ama nasıl hesaplanıyor
Manevîyatla neler ilgini çekiyor
İnancım yüksek mesela
Her döngü bir çakrayi temsil eder
Of hangi döngüdeyim ki acaba
Doğum günü meşe 22 ise topla 4 doğum ayıni topla 11=2 ve güncel yılı topla sadeleştirmelisin tek haneli olmali hepsi sonunda gene çift haneli çıkarsa onuda topla 2026 =10 /1+0 =1 4+2+1=7 mesela
Umarım anlaşılır olmuştur
Evet inançlı olman süper buradaki ruhsal gelişimden kastım hangi alanda ilerleme kaydettin mesela ben bilinç altı programlama ve duru görü akasik kayıtlarına bakabiliyorum
5. döngüdeyim o halde
He o anlamda hiç bilmiyorum öyle şeyleri
Özel gününüzde nasıl korunuyorsunuz manevî korunmadan bahsediyorum cinler musallat olamasalarda sizin enerji alaniniza dalgalarını bırakırsa sizin enerjiniz önemli ölçüde düşer takı temizleyene kadar girmez akışkan değildir yapiskandir ve çok pis kokar kokuyu herkes alamaz
Salyalarini yazdım dalga olarak otomatik çevrilmiş
Ozaman su şekilde söylemek istediğinizi şeyleri içinize attiginjz oldumu size yapılan yanlışı karşı tarafın kalbi kirilmasin diyerek
Evet hep içme atıyorum bir de sınava hazırlanıyorum üniversite
Bizler etten kemikten ibaret varlıklar değiliz buraya gelme amacimizda dünyada Temelli kalmak değil biz sadece 3. Boyut kapalı devre bir dünya içinde yaşayan varliklariz ama ruhsal olarak biryerlere gidip kesfedebilriiz ve geri döneriz vs ruhsal. alemde çok daha yetkili ve maharetliyiz o alemde ne kadar hızlı tezahür ettirdigimizin farkında bile değiliz ve gerçekten çok büyük nimet ben mesela çocuklukta bana musallat olan varlığı seneler öncesine gidip onun vermiş olduğu hasarı sifalandirdim Rabbim nasip etti bende kendi kendime vesile oldum yani aslinda zamanda yolculuk gibi görüntüler vs aldım o yüzden çocukluk diyebiliyorum vs neyse bu kadar yeter beni Cinci diyecekler yazıları okuyanlar 🤣🤣🤣🤣
Bu sadece birtanesi düşün 2 yıldır bu haldeysen bütün döngülerin ağırlıklarıda var
Seni tanımıyorum ama çıkan sayının sadece mesajıyla bu kadarı çıktı dertlessek neler çıkacak neler son 3 yılını anlat desem
Olabilir hep kazık yedim arkadaşım kalmadı
Anladım yaşın çok genç daha ne insanlar tanıyacaksın sadece daha asosyal olup kendine haksızlık etme inancım var dediğin için söylüyorum herkese söylemem fil süresi vs inşirah sürelerini oku ya da dinle
İnşirah dinledim daha önce bazen hacet namazı kılıyorum ama tek isteğim istediğim bölümü üniversiteyi kazanmak çok yoruldum
Geçen sene sevgiyle alakalı sorun yasadinmi ve erkek arkadaş konusunda vs
Hiç sevgilim olmadı öyle şeyleri hiç istemiyorum olmadı sorunum
Fil suresi inşirah süresini dinle kombin yap yani
Allah zihin açıklığı versin takıldığın yer neresi mesela neden bu kadar strese giriyorusn
Ya ben geçen senede girdim sınava ama hiç beklediğim gibi olmadı bu sene stres noktam daha iyi çalıştım çalışıyorum ama ya olmazsa? ya geçen seneki gibi olursa
Anladım geçen sene 4 oda kalp cakrasi da idin sevgili yönünden değilde arkadaşların tarafinda darbeyi yedin demek
Anladım bunun için notlarım arasında hafizayla alakalı ayet olması lazımdı onu musait zamanımda bulursam sana vereyim 1-2 satır birseydi sanırım istersen okurum dersen
Hislerin ne diyor bu sene kazanacak mı olacak mı yoluna girecek mi sence
Bana akış gelir ama karşımdaki kişiyle konusuyo olmam lazım ses görüşmede ya da kişinin akasik kayıtlar kütüphanesine girmem lazım ezbere su olacak bu olacak demem mümkün değil kütüphaneye girersemde şifa amaçlı girerim ve şifa sonrası olasılıklar havuzundan senin en yüksek hayrına olanı isteyerek kapatırım gelecekten haber almak Allah'ın izin olan kişilere mahsustur hissiyat meselesinde ise bana akış gelmeden senin hakkında nefsinden bir şey diyemem
Anladım çok teşekkürler inşallah mühendisliği kazanırım o zaman diyelim 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🤲🏼🤲🏼
en iyi kolaylıkla her şey kalbine göre olsun sınavla ilgili travman konsunda şifa çalışması talep edersen yardımcı olurum ücret istemem ilmimin sadakasi olsun
Çok teşekkürler düşünmeniz yeter sadece dus edin lütfen 🥺🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Bu hislerin çok tanıdık, tükenmişlik gibi kokuyor 💔 Sürekli boşluk, hiçbir şeyden keyif alamama… Bu, “bende bir sorun var” demek değil, çok yorulmuşsun demek. Bir süre kendini zorlamadan, küçük şeylere odaklanmayı dene; kısa yürüyüş, sevdiğin bir dizi, sakin bir kahve anı ☕ Eğer uzun süredir böyleyse bir uzmandan destek almak da seni hafifletebilir 🌿
Cevap
7Cevap
Son zamanlarda yaşadığın olumsuz bişey etkilemiş olabilir
2 yıldır …
Dolmuş olabilirsin yaşadığın olumsuzlukları birine anlatmak iyi gelecektir
Mutluluk sizce nedir?
zamanla geçer merak etme knks
Para var huzur yok bendede
Çözümünü bulursan bana da anlat.
Kendini resetle
nasıl
Sabah kalk rutin yaptıklarının bir kısmını yapma, ters etki olacak