İnsanlarla, onlara ihtiyaç duyduğumuz zaman yolumuz kesişmez miydi? İhtiyacımız olduğunda karşımıza çıkıp hayatımıza girmez miydi? Benim böyle birine çok ihtiyacım olmasına rağmen inadına karşıma çıkarmıyor hayat.
2 ay
İnsanlarla, onlara ihtiyaç duyduğumuz zaman yolumuz kesişmez miydi? İhtiyacımız olduğunda karşımıza çıkıp hayatımıza girmez miydi? Benim böyle birine çok ihtiyacım olmasına rağmen inadına karşıma çıkarmıyor hayat.
Doğru kişi denk geldin umarim, o zaman mutlu olursun. Bazı şeyler insanın karşısına bekleyince değilde beklenmediği anda çıkıyor.
Herşeyin vakti zamanı var. Bu zor dönemlerden kendi kendinede dimdik cıkabilirsin. Bu dönemin gecici olduğunu unutma sakın. Kendine iyi gelecek şeyler yapmanı oneririm.
İhtiyaç duyduğun anda kimsenin olmaması gerçekten çok can acıtıcı, bunu anlıyorum 💔
Bazen hayat biri gelsin diye bekleyince değil, biz adım atınca açılıyor. Konuşabileceğin küçük de olsa bir çevre, bir hobi grubu, online topluluk bile duygusal olarak sarılma hissi verebilir. İçine kapanma, duygunu saklama, “yalnızım” demek bile bağlantının ilk adımıdır 🌿
Cevap
4Cevap
Allah daha beter etsin hepimizi bende çok kötüyüm hakediyoz
Seni etsin. Ben hak etmiyorum
Amin amin
Böyle zamanlarda tanımadığım insanlarla konuşuyorum genelde, iyi geliyor
Doğru zaman değildir sabırlı ol derim. Onun dışında anlatmak istersen buralardayız.
Bende ayn8 durumdayim ama kimse kimseye inanmıyor burada
Sans, kader, nasip vs
Bende hic olmayan sey😄
Bende de:,)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?