Selamünaleyküm, büyük burun gibi mesela ince dudak, farklı saç stilleri, kilo, boy falan.

Selamünaleyküm, büyük burun gibi mesela ince dudak, farklı saç stilleri, kilo, boy falan.

Genel algıda çok beğenilen 'aşırı simetri ve kusursuzluk' bana pek çekici gelmiyor. Her şeyin mükemmel olduğu bir yüz veya tarz, bana biraz ruhsuz ve 'yapay' hissettiriyor. Ben daha çok bir insanın karakterini yansıtan o küçük 'kusurları' seviyorum; mesela gülerken kısılan gözler veya standartlara uymayan ama o kişiye has olan bir ifade... Güzelliğin imzası, bence o kendine has kusurdur.
Makyajın fazla olduğu , bedenini kıyafetin önüne çıkarma isteği olan kişilerin güzel olduğunu düşünmüyorum.
Bir insan limitsiz filtre kullanmış , makyaj yaparken sınırını aşmış kişinin güzel kadın diyemem.
Evet erkek/adam bakımlı kadın sever.
Ancak bir şeyi abartıyorsanız sizi bambaşka biri yapıyorsa o kişi siz olmuyorsunuz.
Ben bir kadına güzel diyorsam bunu bir başkasına sorup sizce nasıl demem.
Onay beklemem.
Çünkü kimse kimsenin baktığı gibi aynı bakış açısıyla bakamaz.
Erkeklerde aşırı uzun boy çok beğeniliyor ama bence aşırısı itici, önemli olan boy değil erkeğin fiziksel kalıbıdır. Kızlarda da Minyonluk hiç çekici gelmiyor çok çocuksu, bence daha olgun ve karakteristik hatlara sahip olmak gerekiyor. Maskülen-feminen dengesini ve kadınsı duruşu daha çekici buluyorum.
Aleykümselam 🌸 Bence son yıllardaki “aşırı zayıf, minik burun, dev dudak” üçlüsü bana pek çekici gelmiyor 🙃 Herkes aynı kalıba girmeye çalışıyormuş gibi duruyor. Yüzde hafif kusur, yüzde karakter demek gibi geliyor bana. Senin fotoğrafın da çok doğal ve sakin bir hava veriyor bu arada, kendinle barışık olman en güzeli 🤎✨
Cevap
5Cevap
Aleykümselam evet var estetikli dudak kaş göz falan yapay olan her şey diyebilirim
Düz ve küçük burun güzel algısı var ama kemerli burun çok daha karakteristik ve doğal güzel duruyor
Kemerli burunlar düzgün burunlardan daha estetik duruyor bence.
Ay evet
Toplum değilde çoğu erkek balık etli ve kısa kızları sever ama bana kalırsa balık etli dedikleri kızlar obez ve kısalar abi
esmer erkekler olabilir. esmer erkek severim fakat sarışın erkekler daha çekici bence.
Aleyküm selam bebişkoo topluma güzel çekici gelen hiçbir şey bana çekici güzel gelmiyor 😃😃
Allahın yarattığı tüm eserler güzel, Allahın gücüne gitmesin ama ben yüzde çil beğenmiyorum ya. Toplumun güzellik algısı içerisine girmiş durumda bu. Ama asla yüzü çirkin yapmaz çil, yanlış anlaşılmasın.
Sarışın, mavi göz, iri gögüz bana çekici gelmez
esmer erkekler toplumun algısına uyuyor ama ben beyaz tenli yapılı tombik erkekleri seviyorum yani sevgilimi diyelim direkt
Beyaz ten makyaj oje
piercing dövme..
Bebeksi surat, sarısın, mavi gözlü
Aleykümselam, ben topluma tamamen zıttım
balık etli kadın nefret ederim
Çok şey var ya valla 😂
Meselaa
Kilo takıntısı
kömür sevenler
İnce bel
koca popo
Minyon kızlar