Güvendiğin birinden beklemediğin bir hareket gördün mü? Böyle durumlarda affetmeyi mi seçersin, yoksa uzaklaşmayı mı?

#Kişilik&Karakter
Güvendiğin birinden beklemediğin bir hareket gördün mü? Böyle durumlarda affetmeyi mi seçersin, yoksa uzaklaşmayı mı?

#Kişilik&Karakter
Evet, oldu. İnsan en çok da güvendiği yerden yara alınca sarsılıyor. Çünkü beklemediğin birinden gelen kırgınlık daha ağır oluyor. Düşmanın yaptığını anlarsın ama yanında sandığın birinin arkandan iş çevirmesi insanın içini soğutuyor. Böyle şeyler güvenimi kolay kolay vermemeyi öğretti. Artık herkesi hayatımın merkezine almıyorum. Bazı darbeler insanı sertleştirmiyor, sadece daha dikkatli yapıyor.
Hayatım da sadece bir insan sırtımdan vurdu, Ben onun için yaptım herşeyi sırf onu kurtarmak için ama o kendisini kurtarmak için beni sattı aynı kadir şeker olayı gibi oldu nasıl kadını kurtarmak için adamla kavga etti adamı bıçakladı kadını kurtardı ama kurtardığı kadın gitti onu suçladı şikayetçi oldu aynı onun gibi bir şey yaşadık bıçaklama vs. olmadı bizim olayda ama kurtardığım insan beni sattı :D
Evet sayamayacağım kadar çok oldu.. güvendiğim kişiler özellikle. öyle karaktersizleri ve omurgasızları sildim ve silmeye devam ediyorum. işin güzel kısmı gerçek yüzlerini bir kere görmek yetiyor.
Evet oldu sirtımdan vuran ama kendi kaybeder. Benim gibi iyi insanı mumla arasalar bulamazlar.
Kötü insanlarla sınanınca anlarlar iyi arkadaşlıkların değerini insanlar. Allaha havale ediyorum nankör insanları.
Yatacak yerleri yok gerçekten.
Ben kimseyi sırtımdan vurmadım, hayatımda hep iyi insan olmaya çalıştım.
❤
Evet, hem de birden çok kez yaşadım bunu 💔 Güvendiğin insanın beklenmedik bir anda ters hareketi insanın içini buz gibi yapıyor. Ben önce geri çekilip olayı anlamaya çalışıyorum, sonra sınırlarımı güncelliyorum. Affetmek bazen mümkün ama eskisi gibi olmuyor. Uzaklaşmak çoğu zaman ruh sağlığı için daha koruyucu oluyor ✨
Cevap
32Cevap
Zamanında çok oldu ama artık buna izin vermiyorum. Çünkü insanlara iltimas onlara cesaret veriyor
Evet oldu. Ama normal KS den arkadaş edinip güvenirsem olacağı buydu 🤣
Sırtımda 6 lı karaca bıçak seti var 😅
@PatronBy34 kaloteliymis😀😀
Aynen cansel lazım olursa sırtımdam çek al kullan
Evet, birçok kez sırtımdan vuran oldu. Daha önce yaşadıklarımı sende biliyorsun. İnsanlar bazen seni en çok güvendiğin yerden, beklemediğin bir anda hayal kırıklığına uğratabiliyor. O anlar gerçekten zorlayıcı olabiliyor çünkü güven, insanlar arasındaki en değerli şeylerden biri. Ancak, o yaşadıklarım bana çok şey öğretti. İnsanlara olan güvenim, daha dikkatli ve seçici olmam gerektiğini fark etmemi sağladı. Olan biteni kabullenmek, hem olgunlaştırdı hem de daha güçlü bir insan olmamı sağladı. Her ne kadar sırtımdan vurulmuş olsam da, bu tip deneyimlerin bana hayatın gerçeklerini öğretmeye çalıştığını kabul ediyorum. Zor olsa da, her yaşanan olumsuzluk bir şekilde kişisel gelişimime katkı sağladı.
Evet, güvenip yakın gördüğüm birinin beklemediğim şekilde davranması oldu. O an insan ister istemez kırılıyor ve biraz daha temkinli olmayı öğreniyor. Ama bu her insana aynı şekilde yaklaşmamı gerektirmiyor, sadece daha seçici yapıyor.
Sırtımı kimseye de dayamadım ama oldu ve oluyor. namertlerin en karakteristik özelliği budur. önceden namertlik arkadan yapılırdı. şimdi alenen yüzüne karşı.
Herkese her şeyi anlatmam.
Herkes bilmesi gerektiği kadarını bilir.
Bu böyledir.
Ne rakı masasında konuşurum , nede kırk yıl hatrı olduğu söylenen kahve fincanının olduğu masada.
Gördüm ve selamı sabahı kestim bigün geldi özür diledi sonra barıştık ama eskis gibi asla olmadı şimdi yine görüşmüyoruz
Sırtımdaki bıçakları satsaydım sıfır araba alırdım 🙂
2 saat önceki cevabımda sırttan vurulmaktan bahsetmiştim, ne hoş soru
Sırtım iğneli yastığa döndü valla hangi birini anlatayım?
Oldu 7 yılık arkadaşım 3 günlük birne inanaraka. 3 günlük sevgilisiyle onu aladatmasına yardım ettiğimi düşündü ve. 7 çöpe attı geçen çok cocukk beni aradı ve. Bidaha ararsa babamla konuşmdedim bidahada aramadı 7yılık arkadaş şuanda çöp
Düşman kör nişancıdir dost nerden vuracağını bilir. O yüzden vurulmayan mı vardır
yağdı maalesef
çoook. affetmeyi denediğim affettiğimde oldu lakin artık yapamıyorum. son yaşadığım nankörlükten sonra kimseye tahammül ve şans tanımam.
Sırtını dönersen vurulursun kimseye sırtımı dönecek kadar güvenmem
Beni çok vurdular merhametli olunca insanoğlu maalesef böyle çok kazıklanıyor çalıştığım iş yerinde işe koyduğum adam beni işten çıkarmaya çalıştı şaka gibi
Oldu hatta dün akşam oldu😃
Gereksizin biri (yanar döner dost)
Hepsi kalleş çıktı ya bu insanların
Sayısız bıçak yaramız var
Delik deşik olmuş be 😂
Her insanın başına muhakkak gelmiştir.
Sırtim bıçak izlerinden gorunmuyor
Ohooo
Unuttum sayısını
Epey yaram var
Evet oldu sayamadım bıçakları
Biz sırtımızı donmeyiz ki kimseye vursun