Sürekli iltifat almama rağmen kendimi neden çirkin buluyorum, özgüvenimi nasıl geri kazanabilirim?

Bende bir sıkıntı var 21 yaşındayım, ergenliğimden beri asla kendimi beğenemiyorum ama dışarıdaki insanların güzellik standartlarına uyuyorum lise zamanım olsun, üniversite olsun hayatım boyunca hep iltifatlar alıyorum hiç tanımadığım insanlardan ve karşı cinsten çoğu kişinin gözünde güzel bir kadınım, girdiğim çoğu ortamda dikkat çekiyorum buna alışığım ama ben asla kendimi kabullenemiyorum en ufak detaya bile günüm bozuluyor, bazılarına manyakça gelebilir saçımı düzleştirdim diyelim, rüzgardan dolayı hafif kabardı, karşımdaki kişi fark etmedi bile ama bütün günümü mahvetmesi için yeterli bir nedendi geçen arkadaşlarla fotoğraf çektirdik toplu ve eve dönünce kendimi görünce ağladım sinirden, çok çirkin çıktığımı düşündüm tam instadan çıkacaktım bakıyorum bir sürü kişi beni övmüş hikayemi beğenmiş ve çoğu ile samimi bile değilim kendimi bu aralar özgüvensiz lise ergenleri gibi hissediyorum, insanlardan kabul görmeme rağmen ben neden kendimi kabullenemiyorum özgüvenimi nasıl geri kazanabilirim eminim beni anlayan kızlar olacak sinirden anlatamadım ama cidden tavsiyeye ihtiyacım var artık o kadar sorguluyorum ki acaba bütün bu insanlar bana yalan söylüyor da ben mi haklıyım diye düşünüyorum hayır cidden dışarıdan çirkin gözüküyorsam bile artık bu kendi kendimle savaşı bitirmek istiyorum kendimi beğenmek sevmek istiyorum

Güncellemeler
1 ay
Yorumdaki abazalari istemiyorum hic bir erkek yanit vermesin lutfen sorum sadece kizlara yonelik
Sürekli iltifat almama rağmen kendimi neden çirkin buluyorum, özgüvenimi nasıl geri kazanabilirim?