Bir gün kimse seni hatırlamayacak olsa yine aynı hayatı yaşar mıydın? Yaptıkların, verdiklerin, yaşadıkların hiçbir iz bırakmayacak olsa bile bugün seçtiğin yolu seçer miydin, yoksa sırf hatırlanmak için bambaşka bir hayat mı kurardın?

Bir gün kimse seni hatırlamayacak olsa yine aynı hayatı yaşar mıydın? Yaptıkların, verdiklerin, yaşadıkların hiçbir iz bırakmayacak olsa bile bugün seçtiğin yolu seçer miydin, yoksa sırf hatırlanmak için bambaşka bir hayat mı kurardın?

Zaten bir gün kimse seni hatırlamayacak. Yaptığım eser yüz yıl ayakta dursa da 101. yıl yıkılacak ve beni kimse tanımayacak. Yine aynı hayatı yaşamam tabii ki Ne zaman başıma neler geleceğini bildiğim için daha dikkatli davranırım.
Ölenlerin hangi biri tam anlamıyla hatırlanıyor ki? İnsan unutan bir varlık. Kelimenin kendisi bile unutmaktan türemiş. O yüzden kimse hatırlamayacak olsa da yine aynı hayatı yaşardım.
Gün batımındaki o deniz fotoğrafı soruna çok yakışmış 🩷🌊
Kimsenin hatırlamayacağını bilsem de çoğu seçimi yine yapardım çünkü en önemli tanık her zaman kendin olursun.
Hatırlanmak kalpte iz bırakmakla da olur. Birine iyi geliyorsan o anın anlamı zaten yeterlidir ✨
Sen ne olursa olsun kendi içini iyi hissettiren hayatı seç 🩷
Cevap
11Cevap
Hatırlanmayacaksam gene hayatı seçerdim tabii ben hatırlanmak için hiçbir zaman uğraşmadım. Uğraşacağım da sanmıyorum
ne yaptıysam aynısını yaparım yine
Zaten ne yaparsak yapalım, Allah'tan başka kimse hatırlamayacak ki. Onlarla doğmadık onlarla da ölelim; hayatımdan da genel anlamda kemnunum, Rabbim bu günümüzü aratmasın.
Yaşardım emin ol. Kimseye bağlı değilim kendime odaklıyım sadece. Kimsenin varlığıyla var olmadım yokluğuyla da eksilmem :)
Şartlar aynı olduğu sürece. mibtemelen aynı hayatı yasardin
Şu anda bile kimse hatırlamıyor ki çok ta şeyimde değil...
bir gün zaten kimse beni hatırlamayacak ama yine de her şey yaşanmıyor
ehh zaten bir gün gelecek kimse hatırlanmayacak
Yaşardım ama daha az zor olsa
Daha beterini yaşarım 😃
uzun yollara devam
Yaşardım büyük ihtimalle
Evet yaşarım Reis..
hatıran yeter
Yaşıyoz ya işte
Kozmik ölçekte hiç var olmadık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?