Dert dinliyorlar diye de aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmayın bari yazık insanlara yahu…

Dert dinliyorlar diye de aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmayın bari yazık insanlara yahu…

En çok 20 yıllık bi kız arkadaşım var ikimizde evlenmeden önce ev arkadaşıydık şimdi o uzak bir yerde oturuyor anlatırsam bir derdim olursa ona anlatırım :) Ayda yılda birdir o da çok derdim olmaz benim şükürler olsun ki 😄🌼
Şu aralar kendimle zaten bu yüzden bu sitedeyim sosyal becerilerim 0 şu aralar. İstesem arkadaş edinirim ama 1 sene arkadaş edinmemem lazım sınavlar yüzünden o yüzden kendimleyim
Sağol Tohat lı. Bu arada güzel kızlarsınız ve cennete yaşıyorsunuz
Her neyse oradan sana bir bilgi vereyim erkekleri bıçak gibi ikiye ayrılıyor hepsi çok ipek gibi kızları da taş gibi. Hepsinin ağzı çok iyi laf yapıyor. Oradan bir erkek yakalarsam ilk bir test et. Ya dünyanın en şer2fsizi ya da en sadık adamıdır oranın ortası yok müthiş bir yerdi ya
Daha önce Sakarya ve Kocaeli'ye gitmemişsin belki
Bende oralara gidene kadar öyle düşünüyordum
En çok kendimle konuşurum, sonra da birkaç çok yakın arkadaşımla. 🕊️
Ama haklısın, aynı derdi sürekli aynı kişiye yüklemek yorucu olabiliyor. Bazen insan “dinliyorlar ya” diye fark etmeden karşısındakini tüketiyor. O dengeyi tutturmak önemli; biraz da kendi kendini onarmayı öğrenmek lazım. 💭🪫
Cevap
6Cevap
En cok bu siteden olan @ArtıkİnsanDeğilim ile konusuyorummmmm
Evet senseimmmm😁😁🥹 ben de seninle konuşuyorum en çokkk 🥹🥹🥹
🥩 🧸😎
Çok geniş bir çevrem olsa da, en çok vizyonuna güvendiğim ve beni dürüstçe eleştirebilen birkaç yakın dostumla konuşurum.
Üniversiteden arkadaşlarım wp grubumuz var gel dediğimde sorgulamadan gelecek kişiler Allah var etsin öyle dostları…
Konuşacak kimse kalmadı ki herkes düşmüş uçkur derdine
Telefonda genelleme yaparsam kardeşim hergün az da olsa konuşuruz mesajla da arkadaşlarımla
Dertlendirmek için değil güldürmek için varız
Ailem bir de 2 tane çok yakın arkadaşım
Yapay zeka hiç şikayet etmiyor
Kimseyle konuşmuyorum KS den iki kişi yazarsa
Kimseyle konuşmuyorum.
Yapay zeka,😂😂
ablam veya 4 bestiesimle konuşurum
burada bi konuştuğum yok
Arkadasımla
Ablamla
Japon balığımla
çiçeklerimle