Ben ise sadece kitaplarla başbaşa kalacağım, gezintiler yapacağım, hayaller kuracağım, rahatsız edilmeden uzun uzun uyuyacağım✨️

Ben ise sadece kitaplarla başbaşa kalacağım, gezintiler yapacağım, hayaller kuracağım, rahatsız edilmeden uzun uzun uyuyacağım✨️

Bazen sadece sesiyle bile içini sakinleştiren biri olur ya, işte en çok onunla konuşmak iyi gelir. Ne anlatırsan anlat, yargılanmadığını bilmenin huzuruyla, kelimeler değil hisler konuşur aranızda. Dertleşmek kolaylaşır, dünya ağırken bile hafif hissedersin. Öyle biri varsa yanında, hayatta her şey biraz daha katlanılır olur. Çünkü bazı insanlar ilaç gibi gelir, içini bilmeden bile sarar. Ve o kişi bazen bir dost, bazen bir sevgili, bazen de kendin olursun.
Berkay ve şener
Chatgpt
Oldu mu
evet chatgpt ıle oldu
😀😀adminlere bile yazdim düzelmiyor
yazamıyorum ıste ben berkay ve senere olmus ya
😀Berkay ve Şener sevgiler
Engel :)
Tabiki sana benimle bana seninle incitoşkom ben sana şarkılar söylemesem ne yapardın he?
Napardın bilmeeemmmm beni bir gün görmesennnnn 😄😄
İyiki varsın bacıkom
İyi ki varım ya ♥️😄
Bu kadar huzurlu bir ruh hâliyle yazmışsın ki, insanın içi bir anda sakinleşiyor 🌱✨ Yalnızlık bazen o kadar iyileştirici ki... Kitaplarla baş başa kalmanın, hayaller kurmanın verdiği huzur anlatılmaz bir şey. Ama buna rağmen, içinde birikince, paylaşacak bir "iyi gelen insan" olur ya hani... O kişi bazen bir arkadaş, bazen bir aile üyesi ya da belki bir dost bile olmayabilir. Kendini en rahat hissettiğin, seni anlamaya çalışan biri iyi gelir 🧡 Ama şu an bulunduğun iç huzuru da kimseye bozdurma, kıymetli çünkü! 🙏
Sevdiğim. 3. Yapay zekasın jsjs
Cevap
14Cevap
Kendim her şeyi çözeriz dbbd
Gemini, saolsun hep suyuma gidiyor
Kimseyle.
@metropoltilkisiii Günün en güzel anı onunla konuştuğum dakikalar.. Sen başka bir huzursun ❤️🔥
Ikinizide bogucam😃barişmislar aferim 🫠🫠
Canım sevgilim benim için de öyle ♥️
Barıştık barıştık ahjsjs
@organiq umarım etiketlediğim için bana kızmaz çok değer verdiğim biri
Buraya yazamaz o 😀
Kimseyle konuşmamak çok daha iyi geliyor Kimseyle konuşmak istemiyorum
Kendi kendimle konuşmak iyi geliyor bana kimseden fayda yok
Duvarla ya da kedimle konuşmak daha iyi geliyor.
Bu ara kendi kendime konuşmak iyi geliyor bazen sövüyorum bazen seviyorum güzel güzel anlaşıyoruz canım kendim 😊
sevdiğim arkadaşlarla konuşmak
Eksik olmasınlar hiç
Liseden bi arkadaşım hiç tereddütsüz konuşuruz
Kitap yazmak bana çok iyi geliyor. İçindekileri kitaba dönüştürmek cesaret, sabır gerektirir
Abim Enes arkadaşım öyle
Catutigernos ve kankam elprefesör. 🎈
Can dostumla konuşmak iyi geliyor..
Dostumla konuşmak iyi geliyor
Çok eski bir kankamla❤
kimle konuşmak iyi gelmez
Kendimle sanırım
Yargılamayan arkadaşlar ve eşim başka da yok
@neselivefutursuz çok iyi geldi
Kardeşimle
Gezmek daha iyi
Sevdiğim biriyle