Kişilik & Karakter Kimlerle konuşmayı tercih ediyorsunuz? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kriteriniz kim nedir bakalim Güncellemeler+1 yıl Güncel Kimlerle konuşmayı tercih ediyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. sevdiklerimle Kafa dengi insanlarla 0 0 Yorumla
Sude_eeee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kafa dengi insanlarla 1 2 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ozaman bol sanslar Yorumla Sude_eeee +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Omer , semih , burak ve nurullah. 0 5 Yorumla Sude_eeee +1 yıl Bence en sevdiğiniz Ömer jdjd Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl @Sude_eeee vallahi dogru 😂😂😂😂 Yorumla Sude_eeee +1 yıl Teşekkürler çok sevindim sjsj Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl @Sude_eeee yazıyorum bak ne yazicak 😂😂😂 Yorumla Sude_eeee +1 yıl Nasıl yani Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kafa dengi 0 2 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Bol sanslar Yorumla ballistic +1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevdiklerimle Kafa dengi insanlarla
Kafa dengi insanlarla
Ozaman bol sanslar
Teşekkürler 😄
Omer , semih , burak ve nurullah.
Bence en sevdiğiniz Ömer jdjd
@Sude_eeee vallahi dogru 😂😂😂😂
Teşekkürler çok sevindim sjsj
@Sude_eeee yazıyorum bak ne yazicak 😂😂😂
Nasıl yani
Kafa dengi
Bol sanslar
Eyvallah kardeşim
farketmez aklı başında herkesle konuşurum.
Şakacı hep gülen kadinlarla