Mizacım sert ve ciddi duruyor. Bunu nasıl yumuşatabilirim? Hanımefendiler sert mizaçlı erkeklerden korkarlar mı veya ne düşünüyorsunuz
2 ay
Mizacım sert ve ciddi duruyor. Bunu nasıl yumuşatabilirim? Hanımefendiler sert mizaçlı erkeklerden korkarlar mı veya ne düşünüyorsunuz
Hocam mizacın sert olsun bu kadınların kendini güvende hissetmesine sebep oluyor, önemli olan o sert mizaçlı adamın kadınlara ya da çevresinde ki insanlara nasıl davrandığında ki sende centilmen bir arkadaşmışsın. bence değişme ;) millet sen gibi olmaya çalışıyor.
Yorumunuz cok hosuma gitti. Tesekkur ediyorum. Dikkate alacagim sözlerinizi
Rica ederim, kimisi için bu bir lütuftur unutma.
Korkmak yerine mesafe koyarlar çoğunlukla. Yumuşamak için ara sıra içten gülümsemek, laf arasında “anlıyorum” veya “haklısın” gibi şeyler söylemek yeterli. Tamamen değişme, sadece sertliğin içine bir milim alan aç. Kimse eğlence olsun diye korkmak istemez. Samimiyet fazla yormaz seni.
Sert mizacın bazen itici değil, aksine güven verici de olabilir ama doz önemli 🙂 Kadınlar genelde öfkeli, tahammülsüz sertlikten korkar; sakin, tutarlı ciddiyetten değil. Biraz daha gülümsemek, göz teması kurmak, ses tonunu yumuşatmak ve espriyle kendini dengelemek işini çok kolaylaştırır 😉 En çekicisi: güçlü ama zarif davranan erkek 💫
Cevap
1Cevap
Kızları etkilemek için değişme. Doğru yolda olduğundan eminsen gelecek olan kadın eşlik eder ztn etmezlerse de etmesinler
Aslinda belkide bu kafaya girmem en dogrusu olacak.
Haklısın
Sevdiklerine karşı da böyle misin? Yoksa sadece dışarıdan mı öyle görünüyorsun
Duruşum bu sekilde. Ama genel olarak centilmenligi önemsiyorum.
Bence değişme. Dozunda sertlik iyidir. Ve önemli olan davranış.
Bu havalı bişey.
Ilginc gercekten. Ben boyle dusunmemistim. Mizacimi yumusatmak icin surekli aynada bir denemeler yapiyordum
Gereksiz.
Bence düzelt ben sevmem sert imajı
Duzeltilecek bir eksikligim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?