İnsan neden hiç olmayacak birine aşık olup evlilik ister de tam dengini olacak kişiyi kabul etmez, hep olmazlara neden vuruluyoruz ya
1 ay
İnsan neden hiç olmayacak birine aşık olup evlilik ister de tam dengini olacak kişiyi kabul etmez, hep olmazlara neden vuruluyoruz ya
Hic olmayacak birine aşık olmuşsa onunla evlilik hayali kurar çünkü kalbine söz geçiremez.
Ama en iyisi hem kalbi hemde mantığı aynı anda kullanmak gerekir.
Bu biraz zor olabilir ama zamanla mantıklı düsününce kendisi için doğru kişiyi bulabilir.
Çünkü kalbimiz çoğu zaman mantığa değil, eksiklerimize ve yaralarımıza çekiliyor 😔💔
“Olmaz” dediğin kişi çoğu zaman senin çözmek istediğin bir duyguyu temsil ediyor; onu kazanınca kendini değerli hissedeceğini sanıyorsun.
Dengine olan ise “güvenli ama heyecansız” gibi gelebiliyor.
Aslında mesele, önce kendi değeriyle barışmak; o zaman dengeyi daha çekici görürsün 💫
Cevap
3Cevap
Duygular bizim kadar seçici değildir mantıkla hareket etmez
Dogru
Burası dünya Hatun burada her şey tuhaf her şey dengesiz her şey çapraşık burası dünya
Vay be
Bak ben de küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadın arıyorum ama karşıma hep koca memeli tipler çıkıyor. Dedim ya burası dünya burada her şey tuhaf diye
Hahahahahhshaha hdhdhdhdhjdjdjd
Uyuyorsan bul beni kelebeğim
Çünkü duygular seçici değildir mantıkla hareket etmezler bu bir gerçektir.
Aynen oyle
Denginede bazen zulüm edebiliyor insan
Yaaa
Tobe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?